Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
	Dėkojame už supratingumą.
parduodu Opel Rekord 86'
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
- 
				RAMIREZ
														 - Forumietis

- 
				Paulius43
														 - Forumietis

- 
				dalgis
														 - Forumietis

ko tu pristojai. vazineju su opel'iu vos ne kiekviena diena, ir zinau ar MAN opelis gera masina ar ne. byra jos, i ne visai kaip visos masinos...siek tiek dazniau...stai del ko nenusisuku, ir klausau anekdotu apie opelius. jei tau patinka coupe, tai tu tikriausiai zinai kiek ju yra lietuvoj, ir suvoki kad anekdotai yra skiriami ne konkreciai jom.RAMIREZ rašė:To Dalgis bet as kalbejau tik apie opelius ir tik apie Coupe, nes tu savo zinutei rasiai kad opelis bloga masina.
pavargau as aiskintis uz anekdota. jei dar kils klausimu rasyk i pm, o ne cia kaip vaikai gincijames
862288203

- 
				Paulius43
														 - Forumietis

- 
				RAMIREZ
														 - Forumietis

gerai Dalgis atstoju nekreipk demesio ne is piktos valios pristojau.

Mano tevas pats turejo senais laikais tris asconas ir kadett zinau kas tie opeliai ir paciam ne karta teko su jais vazinet o del coupe tai zinau kad ne vien tik coupe geri bet man patinka seni automobiliai tik coupe jokiu kitokiu kebulo formu nepatinka, taip pat rusiski nu gal nebent Gaz-13, Gaz-14 ir Zil 41041. 8)
p.s. nieko blogo neturiu pries rusiskus auto paprasciausiai jie man nepatinka, bet kaip sakoma kiekvienas oldtimeris ar jis coupe ar ne ar rusiskas yra vienodai idomus. Svarbu kad savininkui jis patinka ir gerai.
p.s.2 Dalgis jei nepaslaptis koky Opely turi?

Mano tevas pats turejo senais laikais tris asconas ir kadett zinau kas tie opeliai ir paciam ne karta teko su jais vazinet o del coupe tai zinau kad ne vien tik coupe geri bet man patinka seni automobiliai tik coupe jokiu kitokiu kebulo formu nepatinka, taip pat rusiski nu gal nebent Gaz-13, Gaz-14 ir Zil 41041. 8)
p.s. nieko blogo neturiu pries rusiskus auto paprasciausiai jie man nepatinka, bet kaip sakoma kiekvienas oldtimeris ar jis coupe ar ne ar rusiskas yra vienodai idomus. Svarbu kad savininkui jis patinka ir gerai.
- 
				dalgis
														 - Forumietis

okRAMIREZ rašė:gerai Dalgis atstoju nekreipk demesio ne is piktos valios pristojau.![]()
862288203

- 
				Arta
 - Forumietis

- 
				RAMIREZ
														 - Forumietis

- 
				Socrat
														 - Forumietis

Gal Opelis ir šiek tiek daugiau, tačiau visumoj, visos mašinos rūdyja. Ir dar, jos rūdyja tik tada, kai yra apdaužytos, tad būna ir opelių nesurudyjusių. Pvz.: buvo dabar pas tėvą Opel Astra 94m.(senas modelis) visiškai gražiom arkom (nepervirintom), kas visiškai nebūdinga tokiom mašinom. Taigi, jei mašina eksplotuojama su protu, tai jos ir būklė atitinkama, tad nėra ko varyt ant opelių. Kaip sekė per KMŽ, opelis tokia mašina, kurios negaila daužyti, tikriausiai todėl jų nieks nesaugo, apdaužo, o apdaužyta jau ir rūdyja.Arta rašė:Nenurasyciau Opeliu i nevykusiu masinu kategorija, mano pirmas automobilis buvo juodas Opel Record E, 2.2 Injection, Irmsher tiuningas. Variklis buvo zveris!, taciau teko parduoti kaip metalo lauza, nes buvo supuves is vidaus. Opelio rudijimas yra bene vienintelis jo trukumas.
- 
				valdas
														 - Forumietis

Atgavus nepriklausomybe pacios pirmos masinos, kurios pasieke is Vokietijos Lietuva, tai ir buvo 1golfai, rekordai, sieros. Atrode stebuklas. Rekordas pravaziaves 200000km ir ta pati volga tiek pravaziavus, buvo diena ir naktis. Pavazinejus su rekordu, i volga net neziuretum. Opeliu beda yra ta, kad variklis su vaziuokle laiko, o kebulas supuves. Nesuprantu Sokratai, koki ipatynga prota reikia tureti, kad jis neputu. Galvoju, kad:Socrat rašė:Gal Opelis ir šiek tiek daugiau, tačiau visumoj, visos mašinos rūdyja. Ir dar, jos rūdyja tik tada, kai yra apdaužytos, tad būna ir opelių nesurudyjusių. Pvz.: buvo dabar pas tėvą Opel Astra 94m.(senas modelis) visiškai gražiom arkom (nepervirintom), kas visiškai nebūdinga tokiom mašinom. Taigi, jei mašina eksplotuojama su protu, tai jos ir būklė atitinkama, tad nėra ko varyt ant opelių. Kaip sekė per KMŽ, opelis tokia mašina, kurios negaila daužyti, tikriausiai todėl jų nieks nesaugo, apdaužo, o apdaužyta jau ir rūdyja.Arta rašė:Nenurasyciau Opeliu i nevykusiu masinu kategorija, mano pirmas automobilis buvo juodas Opel Record E, 2.2 Injection, Irmsher tiuningas. Variklis buvo zveris!, taciau teko parduoti kaip metalo lauza, nes buvo supuves is vidaus. Opelio rudijimas yra bene vienintelis jo trukumas.
3 kartus per metus dugna padengti antikorozine medziaga;
ziema neeksplotuoti;
ziema 2 kartus, ryte ir vakare, plauti dugna, nors ir nevaziuoji.
Aisku tai juokas, tik supratau kad su protu vazineje tik vienetai