Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
URAL M66
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
jurrema
- Forumietis

-
gintasxx
- Forumietis

-
varamas
- Forumietis

Manau ,kad tavo motociklas puikiai išsilaikęs,originalas.Aš jį palikčiau tokį koks yra,nes esu originalumo šalininkas.Jis būtų daug vertingesnis nei patobulintas.Sudarkytų motociklų pilnas autogidas.Daugelis vargsta norėdami atstatyti gamyklinę motociklo būklę,o pats ketini sugadinti,taip taip,sugadinti puikų motociklą.Be abejo, tai tik mano asmeninė nuomonė.
-
Raimis
- ekspertas

-
jurrema
- Forumietis

Nereikejo tau jo isrinkti, bet kad jau isardei tai perdazyk ir sudek atgal graziai. Apie tuos lankus gali pamirst nes tu taip nepadarysi ir bus tik pormografija su makaronais aplink. Beja, jo kaina bus didesne originalaus, o su tais vamzdziais vargsi ir tau nieks uz tai neprimokes, jai kada parduot sugalvosi.
Ford Mustang Convertible
-
sth55
- Forumietis

Nu man panasu i orginalius dazus tai nedazyciau,o palikciau.Istiesu(bent man)mocas del isvaizdos,tai sesk ir vaziuok.jurrema rašė:Nereikejo tau jo isrinkti, bet kad jau isardei tai perdazyk ir sudek atgal graziai. Apie tuos lankus gali pamirst nes tu taip nepadarysi ir bus tik pormografija su makaronais aplink. Beja, jo kaina bus didesne originalaus, o su tais vamzdziais vargsi ir tau nieks uz tai neprimokes, jai kada parduot sugalvosi.
-
gintasxx
- Forumietis

Man irgi nesinorėjo jo išrinkti, tačiau įvertinęs jo būklę kitaip pasielgti negalėjau. Aš irgi už tai kad motociklas išliktų orginalus su orginaliais dažais. Bet nors motociklas nuotraukoje atrodo neblogai , senasis šeimininkas nors nedaug važinėjo bet ir nelabai saugojo motociklą. Skardos nesupuvusios, tačiau daug kur rūdys voratinkliais išplitusios po dažais, tokių vietų nei pridažysi nei tokias paliksi. Tokį motociklą gali tik kaip eksponatą laikyti sausoje patalpoje, o aš noriu važinėti.Tikriausiai kai gamino tais laikais motociklą, pavogė gruntą, nes motociklas orginaliai nuražytas be grunto tiesiai dažai ant metalo o ir metalo paruošimas nekoks , o gal tokia mada buvo. Kas liečia lanką priekyje lopšio ir bagažiuką vietoj sėdynės, sutinku kad tai naujadarai , bet dar kartą pasikartosiu, kad jie bus pritvirtinti taip, kad bet kada bus galima lengvai nuimti .Papildomai nebus išgręžta nė viena skylė, ar kas nors papildomai privirinta ar užvirinta. Sėdynė, atsarginis ratas su jo tvirtinimu ,kurių iš pradžių žadėjau nedėti taip pat bus sutvarkyti ir nudažyti kaip motociklas, tad tereikės 8 varžtus atsukti ir vėl prisukti ir viskas bus orginalu.sth55 rašė:Nu man panasu i orginalius dazus tai nedazyciau,o palikciau.Istiesu(bent man)mocas del isvaizdos,tai sesk ir vaziuok.jurrema rašė:Nereikejo tau jo isrinkti, bet kad jau isardei tai perdazyk ir sudek atgal graziai. Apie tuos lankus gali pamirst nes tu taip nepadarysi ir bus tik pormografija su makaronais aplink. Beja, jo kaina bus didesne originalaus, o su tais vamzdziais vargsi ir tau nieks uz tai neprimokes, jai kada parduot sugalvosi.
-
AGspecial
- moderatorius

Man iš tiesų truputį gaila šio motociklo.. Tikrai neperšu savo nuomonės, bet neperdažytas, kad ir vietomis parūdijęs, jis atrodo labai gerai. Tokios būklės originalių jų likę nedaug, o perdažytų ir niekam neįdomių - tūkstančiai. Dabar kai išrinktas, labai patogu viską iki smulkmenų gerai nuvalyti, pablizginti ir surinkti atgal 
-
dzivilis
- Forumietis

Re: URAL M66
Projektas sustojo?