Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

URAL M66

Perdarytos senovinės technikos (hotrod) skyrelis yra skirtas diskusijoms apie senovinę techniką, kuriai yra daugiau nei 30 metų ir kuri turi esminių perdarymų.

Moderatoriai: TVR, Moderatoriai

jurrema
Forumietis
Forumietis

Standartinė jurrema »

Ural M66 cia jo modelis? Man smalsu kuriais metais jis pagamintas?
Ford Mustang Convertible
gintasxx
Forumietis
Forumietis

Standartinė gintasxx »

jurrema rašė:Ural M66 cia jo modelis? Man smalsu kuriais metais jis pagamintas?
1973m.
varamas
Forumietis
Forumietis

Standartinė varamas »

Manau ,kad tavo motociklas puikiai išsilaikęs,originalas.Aš jį palikčiau tokį koks yra,nes esu originalumo šalininkas.Jis būtų daug vertingesnis nei patobulintas.Sudarkytų motociklų pilnas autogidas.Daugelis vargsta norėdami atstatyti gamyklinę motociklo būklę,o pats ketini sugadinti,taip taip,sugadinti puikų motociklą.Be abejo, tai tik mano asmeninė nuomonė.
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Visiškai pritariu originalo išlaikymo idėjai. Dažniausiai tokie patarimai tik suerzina šeimininką, bet gal čia bus tas atvejis, kai bus kitaip. :-)
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
jurrema
Forumietis
Forumietis

Standartinė jurrema »

Nereikejo tau jo isrinkti, bet kad jau isardei tai perdazyk ir sudek atgal graziai. Apie tuos lankus gali pamirst nes tu taip nepadarysi ir bus tik pormografija su makaronais aplink. Beja, jo kaina bus didesne originalaus, o su tais vamzdziais vargsi ir tau nieks uz tai neprimokes, jai kada parduot sugalvosi.
Ford Mustang Convertible
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

jurrema rašė:Nereikejo tau jo isrinkti, bet kad jau isardei tai perdazyk ir sudek atgal graziai. Apie tuos lankus gali pamirst nes tu taip nepadarysi ir bus tik pormografija su makaronais aplink. Beja, jo kaina bus didesne originalaus, o su tais vamzdziais vargsi ir tau nieks uz tai neprimokes, jai kada parduot sugalvosi.
Nu man panasu i orginalius dazus tai nedazyciau,o palikciau.Istiesu(bent man)mocas del isvaizdos,tai sesk ir vaziuok.
Vartotojo avataras
Viktoraz3
Forumietis
Forumietis

Standartinė Viktoraz3 »

Tai gi neveltui ir tema perdarinėjimų skyrelyje. Jeigu žmogus nori pasidaryt neiprasta urala tai pirmyn.Tik aišku reik viska gražiai, kad derintusi ir nesigailėtu kad sugadino orginalią išvaizdą. :D Sekmės ;)
http://s728.photobucket.com/albums/ww285/Viktoraz3/ ;)
Minsk MMVZ 3.112.11 1990m.
Riga 12 1975m.
gintasxx
Forumietis
Forumietis

Standartinė gintasxx »

sth55 rašė:
jurrema rašė:Nereikejo tau jo isrinkti, bet kad jau isardei tai perdazyk ir sudek atgal graziai. Apie tuos lankus gali pamirst nes tu taip nepadarysi ir bus tik pormografija su makaronais aplink. Beja, jo kaina bus didesne originalaus, o su tais vamzdziais vargsi ir tau nieks uz tai neprimokes, jai kada parduot sugalvosi.
Nu man panasu i orginalius dazus tai nedazyciau,o palikciau.Istiesu(bent man)mocas del isvaizdos,tai sesk ir vaziuok.
Man irgi nesinorėjo jo išrinkti, tačiau įvertinęs jo būklę kitaip pasielgti negalėjau. Aš irgi už tai kad motociklas išliktų orginalus su orginaliais dažais. Bet nors motociklas nuotraukoje atrodo neblogai , senasis šeimininkas nors nedaug važinėjo bet ir nelabai saugojo motociklą. Skardos nesupuvusios, tačiau daug kur rūdys voratinkliais išplitusios po dažais, tokių vietų nei pridažysi nei tokias paliksi. Tokį motociklą gali tik kaip eksponatą laikyti sausoje patalpoje, o aš noriu važinėti.Tikriausiai kai gamino tais laikais motociklą, pavogė gruntą, nes motociklas orginaliai nuražytas be grunto tiesiai dažai ant metalo o ir metalo paruošimas nekoks , o gal tokia mada buvo. Kas liečia lanką priekyje lopšio ir bagažiuką vietoj sėdynės, sutinku kad tai naujadarai , bet dar kartą pasikartosiu, kad jie bus pritvirtinti taip, kad bet kada bus galima lengvai nuimti .Papildomai nebus išgręžta nė viena skylė, ar kas nors papildomai privirinta ar užvirinta. Sėdynė, atsarginis ratas su jo tvirtinimu ,kurių iš pradžių žadėjau nedėti taip pat bus sutvarkyti ir nudažyti kaip motociklas, tad tereikės 8 varžtus atsukti ir vėl prisukti ir viskas bus orginalu.
AGspecial
moderatorius
moderatorius

Standartinė AGspecial »

Man iš tiesų truputį gaila šio motociklo.. Tikrai neperšu savo nuomonės, bet neperdažytas, kad ir vietomis parūdijęs, jis atrodo labai gerai. Tokios būklės originalių jų likę nedaug, o perdažytų ir niekam neįdomių - tūkstančiai. Dabar kai išrinktas, labai patogu viską iki smulkmenų gerai nuvalyti, pablizginti ir surinkti atgal :-)
Vartotojo avataras
dzivilis
Forumietis
Forumietis

Re: URAL M66

Standartinė dzivilis »

Projektas sustojo? :?: