Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Opozito karbiuratoriaus remontas

Čia diskutuojama apie viską kas susiję su senovinėmis transporto priemonėmis, išskyrus sritis kurios patenka į kitas forumo kategorijas.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Forumo taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.

Plačiau: Visos taisyklės
gintasxx
Forumietis
Forumietis

Opozito karbiuratoriaus remontas

Standartinė gintasxx »

Labas.Manau nieko nenustebinsiu, bet pasidalinsiu savo patirtimi sprendžiant vieną karbiuratorių problemą.Taigi remontuodamas motociklus dažnai susidurdavau su problema kai ankstesni savininkai buvo perveržę opozito karbiuratorius ir taip deformavę prisukimo plokštumą. Anksčiau tokius karbiuratorius dėjau į krūvą ir imdavau kitus iš savo sukauptų resursų. Bet sugadintų karbiuratorių vis daugėjo o sveiki pasibaigė. Taigi pabadžiau juos sutvarkyti.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo gintasxx 30 Gru 2010, 18:32, redaguota 3 kartą(us).
gintasxx
Forumietis
Forumietis

Standartinė gintasxx »

Karbiuratorių dedu į spaustuvus iš abiejų pusių įdedu po metalinę plokštelę kad rantuotas spaustuvų paviršius neįspaustų karbiuratoriaus.
gintasxx
Forumietis
Forumietis

Standartinė gintasxx »

Stengemės kaitinti abi ausis tolygiai ir pamažu spaudžiam kol išsitiesys.Paliekame kol atvės.
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Puikus darbas ir puikus rezultatas :apllo:
Vertinga tema: tikrai ne pas vieną čia užeinančių atsiras bent po keletą taip sugadintų karbiuratorių.
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

Paprasta ir genialu :-)
Teko man tiesint ir plaktuku, kai labai reikėjo, bet kaitinimo būdas tikrai geresnis :wink:
Vartotojo avataras
spoileriz
Forumietis
Forumietis

Standartinė spoileriz »

Dėkui už informaciją, turiu tokių karbiuratorių, jau norėjau mest į metalo laužo krūvą :D
Vartotojo avataras
Fon
Forumietis
Forumietis

Standartinė Fon »

spoileriz rašė:Dėkui už informaciją, turiu tokių karbiuratorių, jau norėjau mest į metalo laužo krūvą :D
O per nagus už tokius ,,norus'' ? :wink:
Aš , tiesą sakant, nė nebandžiau lygint , kai reikėjo perspaustą KS600 AMAL'į tvarkyt , buvau įsitikinęs , kad iškart truks . Tai tiesiog ėmiau , ir nudrožiau ,,nulinkimus'' :oops:
+370 610 60134
Jei bijai - nedaryk , jei darai - nebijok
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Fon rašė: tiesiog ėmiau , ir nudrožiau ,,nulinkimus'' :oops:
Aš irgi tik taip dariau :?
Vartotojo avataras
kisa
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė kisa »

genialu, lenkiu galvą :labas: bet kai aš kažkada paklausiau senų meistrų, "o kas jeigu taip padaryt", mane durnium ir piemeniu išvadino :D
Automobilių karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje.
Remontuoju Weber/Dellorto dvigubus karbiuratorius, amerikonų karbų restauracija

867075925
Vartotojo avataras
Fon
Forumietis
Forumietis

Standartinė Fon »

kisa rašė:genialu, lenkiu galvą :labas: bet kai aš kažkada paklausiau senų meistrų, "o kas jeigu taip padaryt", mane durnium ir piemeniu išvadino :D
Taigi ... su senais meistrais tokių problemų būna , jie dažnai būna ,,stabdžiai'' ... Kai man reikėjo K800 priekinėj alkūninio įvorėj pratekint viduj griovelį tepalui , ... va , ir nežinau , kaip čia pavadinus , bandysiu nupiešt :roll: ... , tai mane irgi durnium išvadino , ir pasakė , kad taip tekinant , perpjaus įvorę į dvi dalis . Tai nieko kito neliko , kaip rast žmogų , kuris prileistų prie savų staklių , ir pratekint pačiam , įdėjus į griebtuvą kreivai :lol: Tikiuosi , suprasit iš mano teplionės , apie ką kalba eina ...
+370 610 60134
Jei bijai - nedaryk , jei darai - nebijok