Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
Atsiprasau uz neatidumakitoks rašė:Jeigu butumei atidesnis, tai prisimintumei, kad forumietis vardu Leduklis, trupuciuka perdae si Moskvich. Forume yra visa tema apie tai.Masiniuxs rašė:Gal ne i tema bet ten Garaziuke ziuriu stovi itin idomus Moskvich su idomiom lempom
Ale žiūrau - reikėjo akmenį alum palaistyt vietoj emulcijos , kad ,,neužsitrintų''Raimis rašė:Teko ir man tokį karbiuratoriaus defektą taisyti. Tiesa, ne opozito, bet Jawos. Neturėjau nei stambaus spaustuvo, nei dujinio degiklio. Bet turėjau porą plokščių šlifavimo akmenų.Pasiteisino. Paviršius išlygintas pakankamai greitai ir, sakyčiau, neblogai. Sudėta, išbandyta, veikia.
Tokio griovelio tiksliai kaip nupiešta neimanoma padaryt,griovelio dugnas bus statmenas tom istrižai nubrežtom linijom , todel gilus neišeis.Fon rašė:Taigi ... su senais meistrais tokių problemų būna , jie dažnai būna ,,stabdžiai'' ... Kai man reikėjo K800 priekinėj alkūninio įvorėj pratekint viduj griovelį tepalui , ... va , ir nežinau , kaip čia pavadinus , bandysiu nupieštkisa rašė:genialu, lenkiu galvąbet kai aš kažkada paklausiau senų meistrų, "o kas jeigu taip padaryt", mane durnium ir piemeniu išvadino
... , tai mane irgi durnium išvadino , ir pasakė , kad taip tekinant , perpjaus įvorę į dvi dalis . Tai nieko kito neliko , kaip rast žmogų , kuris prileistų prie savų staklių , ir pratekint pačiam , įdėjus į griebtuvą kreivai
Tikiuosi , suprasit iš mano teplionės , apie ką kalba eina ...
esmė ne griovelio statmenume ko nors atžvilgiu , esmė ta , kad jis turi būt . Tepalo magistrakė eina iš apačios per alkūninio eleno priek. įvorę , sutepa priek. kakliuką , po to eina į paskirst. velenėlio priek. kakliuką . Įvorėje dvi kiaurumės , viena prieš kitą , griovelio ,,įstrižumas'' tam , kad kakliukas gautų tepimą plačoiau. Taigi griovelio forma ,,negroja jokios rolės ...kupikas rašė: Tokio griovelio tiksliai kaip nupiešta neimanoma padaryt,griovelio dugnas bus statmenas tom istrižai nubrežtom linijom , todel gilus neišeis.