virgas rašė:Turbūt jis muštas vaikystėje elektros ir todėl dabar negali pakęst nieko, kas su ja susiję. Būkim atlaidūs
Ko dar primastysit..jei nori specialiai tau-ikarus280-galiu pririnkt visokiu senienu,niekam nereikalingu, tavo kolekcijai,bet tokios žinutės kuriose tu rašai-"pliusiuku pažymeta vieta bus nauja jungtuko vieta"-jau virš visko...
Galiu patart tik viena. Ignoruokit tą kupiką (kaip sakant duok durniui kelia, vistiek neras) , ir diskutuokit toliau. Kad jam nepatinka, nereiškia kad nepatiks mums tokia diskusija. Pats elektros jungiklių ir rozečių nerenku, bet paskaitinėt įdomu. Tiesiog manau, kad šis forumas turėtų būti kaip enciklopedija besidominčiam sena technika ir panašiais dalykais jaunimui, ir draugiška vieta apsikeisti nuomonėmis senbūviams, o ne kažkokiu žodžių ringu.
Prirašiau čia kaip koks moderatorius dabar.
Šitoje situacijoje, tamstai Ikarus280 turėtu būti neidomiausia, nes pastoviai prie jo prisikabinėja, bet man kaip žmogui stebinčiam viską iš šalies ši tema dėl kupiko pasidarė savotiškai įdomi. Pradėjau stebėti ne kaip žmonės diskutuoja ir dalinasi žiniomis, bei naujais radiniais savo kolekcijai, bet kaip kupikas išlieja savo neapikantą sendaikčiams ir juos renkantiems žmonėms,dažniausiai vaikiškais pasisakimais ir save statidamas i kvailio vietą. Ir tai jau pasidarė neatsiejama nuo šios temos.
Pora klausimų kupikui:
1. Kokio jūs amžiaus?
2. Nemėgstate tik senų elektros prietaisų ir su ja susijusių daiktų ar ir šiuolaikinių?
Aš tikiu arkliais, automobilis laikinas reiškinys.
man nepatinka daiktai kurie nepatikimi,rozetes,jungtukai tarybiniai,kiek varkt reikedavo,nesijungdavo visada jos,reikdavo pagaut padeti kad veiktu,jungtukai pakibdavo tik ant laidu,krizdavo,radijos nieko netraugdavo kol antenos kilometrines nejungiau ir t.t...nustebau kad tokius daigtus vertina,jie vertingi tik senumu o kaip daiktai niekam tike...
Del elektros-nusimanau pakankamai"pravodkes"vedžioju,ir niekas dar nesiskundė
kupikas rašė:man nepatinka daiktai kurie nepatikimi,rozetes,jungtukai tarybiniai,kiek varkt reikedavo,nesijungdavo visada jos,reikdavo pagaut padeti kad veiktu,jungtukai pakibdavo tik ant laidu,krizdavo,radijos nieko netraugdavo kol antenos kilometrines nejungiau ir t.t...nustebau kad tokius daigtus vertina,jie vertingi tik senumu o kaip daiktai niekam tike...
Del elektros-nusimanau pakankamai"pravodkes"vedžioju,ir niekas dar nesiskundė
Kai priziuri ir saugai tai ir tarnauja.Ydomu su kokia technika uzsiminejat,kaip ji tarnauja jums?
Guolis rašė:kokie cia seni elektros prietaisai?
dar dabar rusijoj tokius parduoda tik kad metu stampukai skiriasi
Tai davai parodyk konkretu pvz,as irgi daug ko girdejau.Sutinku kad kazkas sitoj temoj yra ir dabar gaminama.Daug kas ir 3 nuo 5 Izo neatskiria ir sako,kad 3 Izai ir dabar gaminami.