Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
del masinos perdarymo
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
zazrali
- Forumietis

del masinos perdarymo
gal kas nors apsiimtu aisku ne uz aciu iteisinti mano zaziuko varikli golf 1,8 ,dokumentai yra ir stabdziu perdaryma i diskinius
-
BIG
- Forumietis

-
mindeeee
- Forumietis

-
zazrali
- Forumietis

-
Sergej
- Forumietis

o del turio negalvojot?zazrali rašė:tai kad galingesnio nei 30proc negalima detBIG rašė:Uz variklio iteisinima viskas legaliai dabar jeigu nesuklysiu 250lt Regitroje.. O del stabziu isvis nematau problemos, kad kazka iteisint reiketu..
buvo 1.2 tapo 1.8, na kaip ir daugiau negu 15% problematiska....
-
zazrali
- Forumietis

del to ir klausiuSergej rašė:o del turio negalvojot?zazrali rašė:tai kad galingesnio nei 30proc negalima detBIG rašė:Uz variklio iteisinima viskas legaliai dabar jeigu nesuklysiu 250lt Regitroje.. O del stabziu isvis nematau problemos, kad kazka iteisint reiketu..
buvo 1.2 tapo 1.8, na kaip ir daugiau negu 15% problematiska....
-
sss
- Forumietis

Domėjaus aš tais reikalais, klausinėjaus regitras, kalbėjau su ekspretizes darančiais žmonėmis pasakysiu kad vargo vakarienė, pinigų mėtimas ir naudos nulis... čia tiems kas nori kišt rankas prie rėmo perdarymo, tiems kas nori kišt rankas prie kėbulo pakeitimo nuo kitos markės automobilio, tiems kas nori pakeist kardinaliai važiuoklę ir t.t.
Išvada kurią aš sužinojau: net teoriškai neįmanoma praeiti ekspertizės - legaliai.
Išvada kurią aš sužinojau: net teoriškai neįmanoma praeiti ekspertizės - legaliai.
-
zazrali
- Forumietis

paprasciau kita zaza nupirkt ir su ja praeidinet technikine tik problema kur ji laikytsss rašė:Domėjaus aš tais reikalais, klausinėjaus regitras, kalbėjau su ekspretizes darančiais žmonėmis pasakysiu kad vargo vakarienė, pinigų mėtimas ir naudos nulis... čia tiems kas nori kišt rankas prie rėmo perdarymo, tiems kas nori kišt rankas prie kėbulo pakeitimo nuo kitos markės automobilio, tiems kas nori pakeist kardinaliai važiuoklę ir t.t.
-
kisa
- Forumo rėmėjas

-
exxon
- Forumietis