Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Garazai, dirbtuves ju iranga ir t.t.
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
-
dariusgs1
- Forumietis

-
dariusgs1
- Forumietis

-
dariusgs1
- Forumietis

-
dariusgs1
- Forumietis

-
diesel
- Forumo rėmėjas

Tai va, pradedu isirengineti savo garaza, bet susiduriau su gan rimta beda. Bega, bega vanduo. Esme tame, kad virs mano garazo ne stogas, o kelias i kitus garazus. Ar kas yra turejas panasiu bedu, kaip sustabdyti vandeni? Ar yra kokiu rimtu medziagu, kuriomis galima sandarnti is vidaus? Atsiveziau tekinimo staklytes, dar zadu atsivezti frezavimo staklytes.....bedu beda, uzpuls rudys
. Gal pas ka yra minciu kaip sandarinti is virsaus?
Mob. 8 650 88 526
Kaunas
Kaunas
-
Almys
- Forumietis

diesel rašė:Tai va, pradedu isirengineti savo garaza, bet susiduriau su gan rimta beda. Bega, bega vanduo. Esme tame, kad virs mano garazo ne stogas, o kelias i kitus garazus. Ar kas yra turejas panasiu bedu, kaip sustabdyti vandeni? Ar yra kokiu rimtu medziagu, kuriomis galima sandarnti is vidaus? Atsiveziau tekinimo staklytes, dar zadu atsivezti frezavimo staklytes.....bedu beda, uzpuls rudys. Gal pas ka yra minciu kaip sandarinti is virsaus?
Man per rūsio sienas sunkėsi vanduo ,tai aš su skystu stiklu ištepiau ir padėjo.
-
Guolis
- Forumietis

-
Kęstutis 57
- Forumietis

-
pulpitas
- Forumietis

nuomavausi keletą metų iš eilės tokį garažą rūsyje, virš kurio buvo kelias - buvo žiauriai drėgnas, per lubas lašėdavo vanduo, kas tik galėjo surūdijo (laikiau ten savo auto ir daug atsarginių detalių oldtimeriui). Padariau išvada, kad geriausia tokio garažo tiesiog atsisakyti. Bet turint tokį garažą savo nuosavybėje - bėda. Kai esi nuomininkas, tokio garažo gali atsisakyti...