Black rašė:Na, na... diagnostinė įranga, kompiuteris... kažko nebepagaunu minties. Mano supratimu senam automobiliui tos "fyškės" nebus kur įkišt

.
Manau, kad gera pradžia būtų nuomoti vietą senos technikos turėtojams, kurie nori ir gali patys pasitvarkyti savo techniką. Kokių įrankių reikės - laikas parodys. O tas, kas moka pats pasiremontuoti, įrankius dažniausiai turi

.
Prašau nepykti už tokį mano pastebėjimą.
Su visa pagarba zinutes autoriui, bet pasikartosiu dar karta: savitarnos servisas nebus specializuotas oldtimeriams. Deja, bet kad ir kaip man patinka senos masinos, negaliu sau leisti tokios prabangos... Nereikia saves apgaudineti: nesiulysime suvirinimo aparato, nebus ir smeliavimo kameros, net dazyti nebus galima, bet visa kita... Jeigu matysime, kad vienas ar kitas specialus irankis reikalingas, ji gales saugiai naudoti eilinis lankytojas, mes butinai ji Jums nupirksime! Taip, pagrindini srauta sudarys kasdieninio naudojimo automobiliai (ir kiek veliau - motociklai), o ilgalaikius projektus kiekvienas ir toliau vykdys kaip ismanydamas. Si mano ideja (ups, visa kas nauja, seniai sugalvota sena. Kaip pvz., prisiminkite, kas isrado betona ir kiek simtu metu jis nepelnytai buvo pamirstas) tiesiog suteikia galimybe pasinaudoti nauja, patogia ir daugeliui finansikai naudiga paslauga Lietuvoje.
p.s. kadangi, pagrindinis vartotoju srautas numatomas naujesniu automobiliu savininkai (ir/ar remontuojantys meistrai), nepasakoju visu smulkmenu ir privalumu, kuriuos gausite atvyke

Deja, bet atsarginiu daliu pristatymo per labai trumpa laika (iki 1h), labai geromis kainomis oldtimeriams negalesime pasiulyti