Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
k-750m??
Moderatorius: Moderatoriai
Forumo taisyklės
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
Klausti daikto kainos ir diskutuoti apie kainą yra draudžiama.
Kuo aiškiau suformuluokite temos pavadinimą.
-
k-750
- Naujokas

Re: k-750m??
Nuotrauku nevyko normaliai kaip priklauso ikelt. . puse valandos laukiau kol krove, bet neprisege ir viskas. . tai bent taip su nuorodom parodyt ismasciau. . nepatogu, bet vis pamatyt eina. . 
-
k-750
- Naujokas

Taip lopšio bagažinė atsidaro. .
Nebežinau nė ką bedaryt. . variklis K-750m, greičių dėžė mt-10, rėmas, mt-10, lopšys uralo. . praėjo noras ir gaivint jį. . reiks daryt matys mt-10 su K-750m style. . :p
Nebežinau nė ką bedaryt. . variklis K-750m, greičių dėžė mt-10, rėmas, mt-10, lopšys uralo. . praėjo noras ir gaivint jį. . reiks daryt matys mt-10 su K-750m style. . :p
-
iz 49
- Forumietis

Lopsys uralo.
-
varamas
- Forumietis

Nebežinau nė ką bedaryt. . variklis K-750m, greičių dėžė mt-10, rėmas, mt-10, lopšys uralo. . praėjo noras ir gaivint jį. . reiks daryt matys mt-10 su K-750m style. . :p[/quote]
Sveikinu.Turi puikią mišrainę
Manau jau gali pradėt pardavinėt dalimis.Ir kaupt pinigėlius geresniam variantui.
Sveikinu.Turi puikią mišrainę
-
k-750
- Naujokas

Nieko. . atnaujinsim viską ir tiek. . išpardavineti yra lengviausia. .
o kol krapštysiuosi prie šito ieškosiu rimto originalaus senolio į kurį būtų negailą investuoti. .
o kol krapštysiuosi prie šito ieškosiu rimto originalaus senolio į kurį būtų negailą investuoti. .
-
sumskas2
- Forumietis

Jeigu variklis su greiciu deze geras tai dar galima kaska burti. Baka, sedines pakeisti. Padaryti atverciama sparna ir metalinius stopukus uzmesti ir bus jums k750.
-
jakovlevas
- Forumietis

Darykit UraląNebežinau nė ką bedaryt
Jei rimtai, tai visai nieko MT10 galėtų išeit. Jų varikliai tikrai ne deficitas, visa kita kaip ir turit.
-
sumskas2
- Forumietis

jakovlevas rašė:Darykit UraląNebežinau nė ką bedaryt![]()
Jei rimtai, tai visai nieko MT10 galėtų išeit. Jų varikliai tikrai ne deficitas, visa kita kaip ir turit.
Ar jus pats keistumet varikli k750 i mt10?
-
k-750
- Naujokas

joo variklis eina kaip bitute
) pora mynimu ir griaudeja jau. .
Baka su sedynem tai faktas kad keisiu, juos pakeitus atsiveria visai kitas moco grožis
)
Galėtų mt-10 atkalinėt, bet man nepatinka jų išvaizda. . kaip papraščiausi minckai ir tiek. . na bet čia tik mano nuomonė. .
aš labiau linkstu link k-750m... lašo formos bakas sėdynės trikampes ir t.t. .
nors nete mačiau ir mt-10 tokios išvaizdos ir buvo parašyta kad originalas. . nebsuprantu
tų modelių milijonas. .
)
Baka su sedynem tai faktas kad keisiu, juos pakeitus atsiveria visai kitas moco grožis
Galėtų mt-10 atkalinėt, bet man nepatinka jų išvaizda. . kaip papraščiausi minckai ir tiek. . na bet čia tik mano nuomonė. .
aš labiau linkstu link k-750m... lašo formos bakas sėdynės trikampes ir t.t. .
nors nete mačiau ir mt-10 tokios išvaizdos ir buvo parašyta kad originalas. . nebsuprantu
-
k-750
- Naujokas

nekeisčiau. . šitas naujas yra. . nebeapsimoka bejudint tegu buna toks koks yra. .