Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Reikia pagalbos

Čia diskutuojama apie viską kas susiję su senovinėmis transporto priemonėmis, išskyrus sritis kurios patenka į kitas forumo kategorijas.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Forumo taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.

Plačiau: Visos taisyklės
gustafa
Naujokas
Naujokas

Reikia pagalbos

Standartinė gustafa »

Pakoreguoju prasyma "Oldtimeriai" Del tu klyju, kuriu man reikia varztukui - sriegiui.. Man nereikia visos bonkutes, gal kas gali pasidalinti keliais lasiukais tu kliju vilniuje? Man reikia tik ant dvieju mazu M3 varztuku, sutept sriegi ir viskas :) Buciau labai dekingas!
Paskutinį kartą redagavo gustafa 22 Vas 2011, 21:18, redaguota 1 kartą(us).
Vartotojo avataras
piccolo
Forumietis
Forumietis

Re: Reikia pagalbos

Standartinė piccolo »

Taigi yra spec klyjai.
gustafa
Naujokas
Naujokas

Standartinė gustafa »

Kaip vadinasi? Kur galima nupirkti?
Vartotojo avataras
GINTIL
Forumietis
Forumietis

Standartinė GINTIL »

Būna specialiai tam skirto produkto... http://www.reidsupply.com/Detail.aspx?itm=LOC-26231
1937 MB320 Pulmanlimousine
1957 M1M Minsk
1986 MB 190D
gustafa
Naujokas
Naujokas

Standartinė gustafa »

Man tik keleta varztuku mazu isukt ir pasodint mirtinai. Tai ieskau kokio mazo tiubiko kur galima Vilniuje nusipirkt.
Vartotojo avataras
408
Forumietis
Forumietis

Standartinė 408 »

gustafa rašė:Sveiki, gal galite patarti ar pasakyti koki pavadinima dazu ant kuriu galima pasodinti varzta? Reikia prisukt, ir kad neatsisuktu. Del vibracijos ir kito.. Girdejas esu, kad ant dazu labai gerai laiko.
Gerai padeda papraščiausi tiršti aliejiniai dažai .
M 408 1968 MZMA
M 2140 1979 AZLK
M 21406 1980 AZLK
GAZ 2401 1975
IŽ P-3 1984
IŽ J-2K 1966
Elektron 1979
Ryga 5 1968
8 650 26254
DomuXs
Forumietis
Forumietis

Standartinė DomuXs »

Nusipirk raudonu Loctite klijų, jų tikrai rasi Wurth, Alba servis...
minde
Forumietis
Forumietis

Standartinė minde »

Vartotojo avataras
Kęstutis 57
Forumietis
Forumietis

Standartinė Kęstutis 57 »

Aš naudoju štai šitą. Gal kažkas pasakys, kad tai ir nėra pats geriausias. Kas tuo metu parduotuvėje buvo, tą ir pirkau. Dabar pasirinkimas parduotuvėje didelis. Tą buteliuką turiu jau tikrai daugiau kaip porą metų, dar nesibaigė. Aš nedaug ir dirbu. Su tais klijais klijuoju smeiges (špilkas) į bloką, kardano varžtus ir kt.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Kęstutis, bet ne tas.
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
gustafa
Naujokas
Naujokas

Standartinė gustafa »

Dekui uz informacija :) Spilkos tai gerai pas mane sedi.. Ten forsuotas variklis pas mane, yra vieta, kur butinai turi buti vos ne mirtinai, kitaip ismals man greiciu deze..