Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

StorasDievas

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
SD21
Forumietis
Forumietis

StorasDievas

Standartinė SD21 »

Sveiki,
Prie forumo esu prisijunges jau senokai. Sekiau forumo gyvenima, ivykius, naujienas, bet kazkaip pritrukdavo laiko parasyti kokia minti. Taciau daba pagavojau, kad reiketu vis delto prisistatyt.

Taigi. Mano vardas Julius. Esu is Vilniaus. Sia vasara man sukaks tik 20 metu. Kodel tik, nes esu net 17 metu jaunesnis uz savo auto. Sena technika duomiuosi nuo mazens. Vaikyste leidau vazinedamas vasarom su zaz'iukais ir iz'ais po mishkus. Laisvalaikiu megstu skaityt infa apie senas auto. Taip pat domiuosi senais amerikietiskais automobiliais. Taciau vis tiek prie sirdies arciau sena tarybine technika. Senai norejau ja isigyti. Noreciau tureti keleta senu auto ir jas prikelti naujam gyvenimui. Taciau tam kol kas galimybiu nera.

Siuo metu auto ukis yra l.nedidelis, taciau pradzia jau yra ::). Turiu 1968m. GAZ-21 (3-laidos, iki originalumo dar reikia padirbeti), 1990 Iz-jupiter 5 eksportini (lieti ratai, diskiniai stabdziai priekyje, priekiniai oriniai amortikai), 1993 Honda Accord coupe (darbinis arkliukas).

Noro isigyti papildomos technikos yra, taciau, kaip minejau, nelabai turiu galimybiu: nelabai turiu vieta laikymui, nera galimybiu auto restauruot. Taciau ateityje tikiuosi viskas bus ok, ir vaikiska svajone, tureti/restauruot/saugot old-timerius, issipildys.

Siam kartui tiek. Pridedu keleta volgos foto. Jei kam bus idomu, galesiu atsiusti kitu foto... ... ...
Sekmes ... ::)
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Sveikas prisijungęs, tiksliau prisistatęs. :-)
Įdomus dažymas. Tavo kūryba?
Vartotojo avataras
Kipshas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Kipshas »

Jaučiu reikės daryti atskirai volgų suvažiavimą :turistas:

Sveikinu pagaliau pradėjus bendrauti :plepeti:
Vartotojo avataras
RAMIREZ
Forumietis
Forumietis

Standartinė RAMIREZ »

Sveikas prisijunges!!! :hello:

p.s. Kodel i IRC neateini? :?: :D
Vartotojo avataras
ryce
Forumietis
Forumietis

Standartinė ryce »

Sveikas prisijungęs, tvarkingas auto :bravo:
Karolizz
Forumietis
Forumietis

Standartinė Karolizz »

o ar galima butu pamatyti izo foto?
Vartotojo avataras
Socrat
Forumietis
Forumietis

Standartinė Socrat »

Sveikinu prisistačius. Kažkodėl atsimenu tave iš tos dienos, kai buvai "Naujausias registruotas vartotojas". :D Graži Volga. :puiku: Įdomios spalvos.
Der Steppenwolf
Forumietis
Forumietis

Standartinė Der Steppenwolf »

kam ikisai zibintus i galini bamperi? :) kur dabar origilnalini domkrata statysi? :)
kitoks
Forumietis
Forumietis

Standartinė kitoks »

sveikas "prabiles". maloniu diskusiju :)
SD21
Forumietis
Forumietis

Standartinė SD21 »

Sveiki. Del zibintu ... tiek galiniai, tiek priekiniai papildomi zibintai jau buvo ideti, kai pirkau... Ateityje galvoju juos pasalinti. Del spalvos... siaip kai pirkau tai jau tokia buvo. Gana keistoka, bet siaip tikrovej graziai atrodo ::)
O cia jei kam idomu mano iz'o foto... ::)
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.