Smagu pasižiurėti,į gera darbą,ypač apie moto.Man spalva tai labai liuks,sėkmės darbuose
 Smagu pasižiurėti,į gera darbą,ypač apie moto.Man spalva tai labai liuks,sėkmės darbuose 
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Nesu motociklų žinovas, o ir su šiuo egzemplioriumi susidūriau nepaskaičiavęs jėgų. Dabar gi tenka informaciją kapstyti po truputį. Taigi, kiek teko matyti(surasti) nuotraukų su IŽ350, visur galinio rato stabdžių svirtelė nukreipta į viršųTVR rašė:Nežinau kaip Iž-350, bet normaliomis sąlygomis Iž-49 svirtelė turi "žiūrėti" žemyn. Nes kai sudildavo stabdžių kaladėlės, dėl ilgesnės traukės eigos svirtelę apversdavo į viršų.Black rašė:Aš dar atkreipiau dėmesį į stabdžių svirtelės padėtį - svirtelė "žiūri" į apačią.
 . Įdomu, kiek galima tikėti šiuo brėžiniu?
 . Įdomu, kiek galima tikėti šiuo brėžiniu?
Ne, Milžine, tikrai neužpyksiumilzinas rašė:Manau kolega nezužpyks.Man pats smagiausias dalykas,perdaryt iš naujo,ypač nudažytas detalesSmagu pasižiurėti,į gera darbą,ypač apie moto.Man spalva tai labai liuks,sėkmės darbuose
 - perdarymai yra mano kasdienybė(na, beveik
 - perdarymai yra mano kasdienybė(na, beveik  ). Dėl spalvos tai vėl nauja istorija
 ). Dėl spalvos tai vėl nauja istorija  . Aš čia ir diskusijose pradėjau klausinėti, ieškoti variantų, o finalas toks... dažai parinkti, spalva, atrodo, tinkama, motociklo detalių nudažyta 70%. Vieną gražią dieną paėmiau į rankas galinę žvaigždutę/stabdžių būgną ir ką jūs manot? Vidinėje dalyje puikiai išsilaikę žali dažai
 . Aš čia ir diskusijose pradėjau klausinėti, ieškoti variantų, o finalas toks... dažai parinkti, spalva, atrodo, tinkama, motociklo detalių nudažyta 70%. Vieną gražią dieną paėmiau į rankas galinę žvaigždutę/stabdžių būgną ir ką jūs manot? Vidinėje dalyje puikiai išsilaikę žali dažai   . Paguoda tokia, kad padarytų dažų spalva pakankamai artima tai ant žvaigždutės. Vienu žodžiu - kalambūras
 . Paguoda tokia, kad padarytų dažų spalva pakankamai artima tai ant žvaigždutės. Vienu žodžiu - kalambūras  .
 . 

Ar yra ant dezutes balta juosta? kaskaip liktai ir nesimato.rcepa rašė:Black, Tau atradau tikrą, žalią spalvą, bet gal jau vėlokai...

. Bet kokiu atveju - dėkoju už parodytą rūpestį ir sugaištą laiką. Įkeliu nuotrauką, tačiau blykstė iškreipia spalvas, todėl dažai (nauja danga) atrodo melsvi. Natūralioje šviesoje vaizdas gerokai kitoks.
 . Bet kokiu atveju - dėkoju už parodytą rūpestį ir sugaištą laiką. Įkeliu nuotrauką, tačiau blykstė iškreipia spalvas, todėl dažai (nauja danga) atrodo melsvi. Natūralioje šviesoje vaizdas gerokai kitoks.
 - kažkur forume lyg ir mačiau kažkada kažkieno pateiktus matmenis
  - kažkur forume lyg ir mačiau kažkada kažkieno pateiktus matmenis  ... Dabar, kai reikia - neberandu. Tas dėklas, kur buvo ant motociklo, labai jau nevykusiai atrodo... verkiant reikia gaminti naują.
 ... Dabar, kai reikia - neberandu. Tas dėklas, kur buvo ant motociklo, labai jau nevykusiai atrodo... verkiant reikia gaminti naują.