Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
GAZ - 24 Volga 1983m. remontas
Moderatoriai: TVR, Moderatoriai
-
Doncila
- Forumietis

Re: Keletas klausimų apie GAZ24
O del pakabos zeminimo, tai teko zemint 'volgos" pakaba, tai gale isemiau viena linges juosta, o prieki pjoviau ispradziu pilna apvija spiruokles, bet gavosi per daug, tai teko pirkt kitas ir pripjoviau tik puse apvijos ir gavosi ok, surasiu ir nuskanuosiu nuotraukas to auto
-
B3rzhas
- Forumietis

doncila - o jei dugnas išteptas bituku ir aš pertepęs juo klijuočiau paprastus tuos lakštus? nieko čia blogo? o dėl nuotraukų, tai būtų labai įdomu pamatyt 
-
Doncila
- Forumietis

Klijuojasi ant visko, svarbiausia kad tas bitumo sluoksnis gerai laikytusi nes danga atsiklijuos kartu su juo.
-
B3rzhas
- Forumietis

supratau, tada reiks prigauti laiko ir nulėkti į šiaulius medžiagų... darbų daug nieko nepadariau, nusišveičiau keletą smulkmenų, bituku pertepiau volgos bagažinę... ai dar vat susiradau originalią užkūrimo rankeną (jei ji taip tiksliai vadinasi, jei ką - pataisykit) ir origalų donkratą. imesiu ir keletą nuotraukų temos pagyvinimui vėliau.
-
Guolis
- Forumietis

Re: GAZ - 24 Volga 1983m. remontas
Manau tau reiktu pasneketi su forumo nariu 'Bratiaga' (gal as neklystu) , jis ten geresni tiuninga sumastes

-
B3rzhas
- Forumietis

guolis - aš tiuningų nedarau 
-
Raimis
- ekspertas

Neseniai girdėta, kažkodėl prisiminiau:B3rzhas rašė:guolis - aš tiuningų nedarau
„Aš ne kurčias, aš tik garsų neskiriu“.
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
B3rzhas
- Forumietis

vis dar peiksit, kad žadu ją sužeminti? 
-
Raimis
- ekspertas

O kam peikti? Automobilis Jūsų, savo nuomonę turit, mes savo irgi pasakėm. Tik nereikia tokių lozungų- „aš neperdarinėju, aš netiuninguoju“. Dalinio nėštumo nebūna. Tik taip arba ne.
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
pxaxuxlxixuxs
- Forumietis

Pritariu. Jei jau originalas, tai originalas. O jei tiurlingas tai taip ir vadinkim.Raimis rašė:O kam peikti? Automobilis Jūsų, savo nuomonę turit, mes savo irgi pasakėm. Tik nereikia tokių lozungų- „aš neperdarinėju, aš netiuninguoju“. Dalinio nėštumo nebūna. Tik taip arba ne.
Mėgstu cituoti save.
©Aš Pats
©Aš Pats