Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Ieskau Riga 13 ir izh jupiter 3 el.schemos

Čia diskutuojama apie viską kas susiję su senovinėmis transporto priemonėmis, išskyrus sritis kurios patenka į kitas forumo kategorijas.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Forumo taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
ramaxas
Forumietis
Forumietis

Re: Ieskau Riga 13 ir izh jupiter 3 el.schemos

Standartinė ramaxas »

tai i jungikli eina trys ar keturi laidai? kuria schema man naudotis? :) Pirma ar antra? :)
Vartotojo avataras
ramaxas
Forumietis
Forumietis

Standartinė ramaxas »

pas mane taip buvo sujungta,tevo cia bus prijungineta jau :DDD Pagal schema geltonas eina i jungikli,o varzos du sakojasi i tris ir eina kur prik;lauso schemoj.Cia buvo pajungtas geltonas su vienu varzos laidukus ir vestas poto kitur,o tas melsvas buvo pajungtas su kitu varzos laiduku.Tie kur pilki tai varzos laidukai sujungti su varza buvo,o su kiekvienu is ju geltonas ir melsvas,tai schemai priestarauja gan daug :)
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Kęstutis 57
Forumietis
Forumietis

Standartinė Kęstutis 57 »

Naudokite antrą, tik jei norite, kad degtų ,,STOP,, signalas reikės pratempti papildomą laidą ir pastatyti prie pedalo jungiklį. Supratau, kad su jūsų įgūdžiais pirmoje schemoje pasiklysite, o ir varžos tikriausiai neturite.
Kęstutis, bet ne tas.
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
Vartotojo avataras
Kęstutis 57
Forumietis
Forumietis

Kai aprašinėji savo spalvas ir varžas aš nieko nesupratau. Tikriausiai taip pat per maži mano įgūdžiai. Labai vaizdžiai viskas parodyta schemose.
Kęstutis, bet ne tas.
Vartotojo avataras
ramaxas
Forumietis
Forumietis

Standartinė ramaxas »

tas antru numeriu pazymetas pas mane yra :) man pirma schema aiskesne ,nei antra,antroje tai nelabai suprantu tu zymejimu visokiu ...Tik suprantat pirmoje schemoje is varzos eina laidai kitur,nesijungia tiesiogiai pacioje lempoje su lempos kontaktu,o pas mane buvo sujungta varza su lempos kontaktais ir isvesta toliau,tai va ir klausiu kame cia reikalas ..koki jungikli daryti?
Vartotojo avataras
Kęstutis 57
Forumietis
Forumietis

Junginėk tą, kurią labiau supranti. Su tiek schemos elementų aš popieriuką visai išmesčiau. Gal tik dėl spalvų originalumo pasižiūrėčiau. Niekaip nesuprantu, ko čia galima nesuprasti.O jungiklį darykis kokį moki. Aš nesuprantu klausimų. Bus paprasčiausiai ne taisyti seną, o viską išardžius jnginėti naujai. Pamiršk kas buvo sujungta ir žiūrėk į schemą.
Kęstutis, bet ne tas.
Vartotojo avataras
ramaxas
Forumietis
Forumietis

Standartinė ramaxas »

gerai sakai,taip ir padarysiu :)
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

ramaxas rašė:...koki jungikli daryti?
Jei su dviejų- trijų laidų schemos suvokimu turite problemų, tai drįstu spėti, kad su jungiklio gamyba nieko neišeis. Gal taupykite ir pirkite jau pagamintą.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
ramaxas
Forumietis
Forumietis

Standartinė ramaxas »

Vienoj schemoj trys laidai iseina,kitoje keturi,tai klausiau kas per daiktas ,tas 2 numeriu yra pazymetas,man atrode,kad droselis,bet sake varza,ir kuo skiriasi sios dvi schemos domejausi.juk niekas negime mokytas..na jau daugmaz susijungiau,viskas veikia,isskyrus galine lempa kolkas..Nesu visiskai durnutukas,suprantu,bet nelabai daug elektros srity,o ,kad klausiu,tai mano manymu gerai darau,geriau pasirodysiu visiems kvailas,bet nors suprasiu ir issiaiskinsiu kaip ka daryt ir padarysiu viska idealiai ,o ne paciam mucytis,dar sudegyt ka ar uztrumpint . 9 kartus pamatuok,o tada pjauk :)
Vartotojo avataras
Ev Ce
Forumietis
Forumietis

Standartinė Ev Ce »

Šaunuolis, kad stengies ir klausi :bravo:
Sėkmės :-)