tadai, pirmukas NEBUVO KOPIJUOTAS nuo fiat124. O buvo NUPIRKTAS su visa gamybine įranga ir pritaikytas tarybiniams keliams.tadas1991 rašė:Šitas šeštukas juk iš esmės ta pati pirmuko bazė, kuri kopijuota nuo fiat 124, kuris pradėtas gaminti prieš 45 metus. Ir, kiek teko girdėti, net tais laikais, kai saugumas nebuvo pirmas ir tikrai ne antras kriterijus gaminant automobilį, 1970, kai pradėtas gaminti pirmukas, jo saugumo sistema tikrai buvo nebloga ir gana pažangi. Nenuostabu, kad prieš 14 metų pradėta gaminti šita audi a6 c5, taip sumalė į miltus senutėlį pavargusį ir surudijusį žiguliuko kėbulą.Masiniuxs rašė:http://www.15min.lt/gallery/show/Tragiska-ryto-avarija-Vilniaus-rajone-2-zmones-zuvo-16899?p=1
Nu cia ne jumoras,bet kaip priestai paulius idejo su lada paveiksliuka tai va,vis delto lada tirkai nera saugi masina
Įdomiausia tai, kad vaz klasika vis dar gaminama, ir, įtariu, bazė ir saugumo konstrukcijos ne ką tepasikeitė.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
	Dėkojame už supratingumą.
Truputukas humoro ...
Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai
- 
				Foxas
														 - Forumietis

Re: Truputukas humoro ...
- 
				tadas1991
														 - moderatorius

Foxai, na aš ir nesakiau, kad tai buvo plagiatas. Kopija, legaliai ar nelegaliai atlikta, juk vistiek kopija?  
Įdomu ir tai, kad pradžioje, kai matyt sunkiai sekasi greitai ir tvarkingai paleisti gamybos liniją, buvo naudojamos FIAT gamybos detalės. Už tai pirmieji žiguliukai vertinami kaip žymiai patvaresni.

Įdomu ir tai, kad pradžioje, kai matyt sunkiai sekasi greitai ir tvarkingai paleisti gamybos liniją, buvo naudojamos FIAT gamybos detalės. Už tai pirmieji žiguliukai vertinami kaip žymiai patvaresni.
- 
				sth55
														 - Forumietis

Fiatines dalis galejo det gal nebent kokiai 1000-2000 pirmu nuvaziavusiu nuo konvejerio Ziguliu,bet ne visiems kiek buvo pagaminta.tadas1991 rašė:Foxai, na aš ir nesakiau, kad tai buvo plagiatas. Kopija, legaliai ar nelegaliai atlikta, juk vistiek kopija?
- 
				pxaxuxlxixuxs
														 - Forumietis

O štai čia modelis jau minėtiems treningistams, mėgstantiems golfus, bet prijaučantiems oldtimeriams. Spec. modelis GAZ golf. 

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Mėgstu cituoti save.
©Aš Pats

©Aš Pats
- 
				Foxas
														 - Forumietis

Būtent, kad ne kopija, o 124 fiatas, pritaikytas rusijos keliams.tadas1991 rašė:Foxai, na aš ir nesakiau, kad tai buvo plagiatas. Kopija, legaliai ar nelegaliai atlikta, juk vistiek kopija?
- 
				tadas1991
														 - moderatorius

Galime ginčytis iki nukritimo, bet tiesa vistiek slypės anapusFoxas rašė: Būtent, kad ne kopija, o 124 fiatas, pritaikytas rusijos keliams.
Kad Žiguli nebuvo FIAT - tai tikrai. Ir jie nebuvo identiški ne tik pakabos ir dar ten kokio patvarumo klausimais. Kiek teko girdėti, rusų inžinieriai patobulino net variklį kažkurioj vietoj ir ta vieta tapo variklio silpnąja. Berods, perkėlė velenėlį į kitą vietą. Na, gražiai sudrožtų velenėlių yra tekę porą pačiupinėt, nors krapštytis prie VAZ variklio neteko.
Jei nuperki iš Čiurlionio leidimą nukopijuoti jo garsų paveikslą, iš jo gauni visus brėžinius ir instrukcijas, kaip jis tą paveikslą tapė ir kaip jį reiktų tapyti ir tau pavyksta padaryti daugmaž kažką panašaus ar net labai panašaus, tai juk paveikslo autorius nebus Čiurlionis? Ir tai nebus Čiurlionio paveikslas? Vistiek tai kopija, nors ir ne plagiatas
- 
				Pyyle
														 - Forumietis

Iš 1993 metų laidos "Kalbos Pirtelė" 
 Nepalyginsi su šiuolaikiniais "Dar Pažiūrėsim" ar panašiai. Daug didesnė juoko dozė 
http://www.youtube.com/watch?v=HUmE7-mFtjs

Iž Planeta 3 (1977m.)
Riga 16 (1977m.)

Riga 16 (1977m.)
- 
				pxaxuxlxixuxs
														 - Forumietis

Bentski šouPyyle rašė:Iš 1993 metų laidos "Kalbos Pirtelė"Nepalyginsi su šiuolaikiniais "Dar Pažiūrėsim" ar panašiai. Daug didesnė juoko dozė
http://www.youtube.com/watch?v=NVWhAPmb ... re=related
P.S. Gal kas žinot, kas per melodija drebina šią „laidelę“?
Mėgstu cituoti save.
©Aš Pats

©Aš Pats