Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Geguzes-1

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Re: Geguzes-1

Standartinė Raimis »

Moka apsimest. Aš daug kartų mačiau ir vis rimtas atrodydavo. :itarti:
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Na jau ne, garbieji kolegos: jokio apsimetinėjimo :nesutinku:
Mano folkloras labai rimtas, virtuoziškas, aukšto poetinio ir kultūrinio lygio, kauptas daugelį metų ir puoselėjamas ne mažiau, nei jūs puoselėjat savo kolekcijas. Aš laikau jį labai pamokančiu, vertingu ir svarbiu ypač jaunuomenei, kuri dažnai operuoja vienu ar kitu žodeliu, dažnai net nesuprasdama jo tikrosios reikšmės. Džiaugiuosi bent retais atvejais galėdamas pritaikyti prie konteksto, publikuoti šį bei tą iš savo sukaupto tautosakos lobyno ir tuo prisidėti prie kultūros sklaidos. :pionierius:

Skaitykit ir dėkitės į galvą. Neliks Virgo- gailėsitės, kad nesimokėt...
Vartotojo avataras
sth55
Forumietis
Forumietis

Standartinė sth55 »

virgas rašė:Na jau ne, garbieji kolegos: jokio apsimetinėjimo :nesutinku:
Mano folkloras labai rimtas, virtuoziškas, aukšto poetinio ir kultūrinio lygio, kauptas daugelį metų ir puoselėjamas ne mažiau, nei jūs puoselėjat savo kolekcijas. Aš laikau jį labai pamokančiu, vertingu ir svarbiu ypač jaunuomenei, kuri dažnai operuoja vienu ar kitu žodeliu, dažnai net nesuprasdama jo tikrosios reikšmės. Džiaugiuosi bent retais atvejais galėdamas pritaikyti prie konteksto, publikuoti šį bei tą iš savo sukaupto tautosakos lobyno ir tuo prisidėti prie kultūros sklaidos. :pionierius:

Skaitykit ir dėkitės į galvą. Neliks Virgo- gailėsitės, kad nesimokėt...
:melstis: :bis: :pirmas:
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Virgai, gali būt ramus- pamaina auga.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!