Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Dnepr mt 11 karbiuratoriai

Čia diskutuojama apie viską kas susiję su senovinėmis transporto priemonėmis, išskyrus sritis kurios patenka į kitas forumo kategorijas.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Forumo taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.

Plačiau: Visos taisyklės
izp379
Forumietis
Forumietis

Re: Dnepr mt 11 karbiuratoriai

Standartinė izp379 »

jos ir nekais vienodai jaigu vienas is ju nedirba.
kaip cia tau paaiskinus.
kai variklis saltas jis gali dirbti normalei, bet kai isyla vostuvai issilgeja tokiu budu jie buna siek tiek prasidare kai turi buti visiskai uzdaryti . taip praleidzia kompresija ir nedirba variklis .
pasiziurek vostuvus po ziedu keitimo, cilindro nuemimo viskas isireguliuoja .
vaidelis
Forumietis
Forumietis

Standartinė vaidelis »

o gali buti taip kad jeigu vostuvai ne taip stipriai uzsidaro ir pro juos eit kompresija?
Vartotojo avataras
Geodezininkas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Geodezininkas »

gal karbas netikęs? Pas mane irgi nelabai vienas reguliuojasi, bandžiau suvienodinti cilindrų darbą tai vienas reguliavosi normaliai atjungus kitą, o kitas nelabai regavo į varžto sukinėjimą. Pagavus tašką kai daugiausia duoda apsukų ir paskui mažinant laisvas apsukas viena pusė tiesiog imdavo ir užgesdavo. Apsukas sumažinau bet tik pajungus jau ir antrą cilindrą. Bet pas mane karbai stovėję keletą metų ir neplauti tai gal užsikišę. Šeip degimo pasukiojimas pagal klausą dar padėjo, nes prieš tai ir duso iš vietos važiuojant ir kuriant šaudė, nors buvau su lempute pasireguliavęs. Dabar pasukta į kažkurį šoną ir daugiau nėr kur.
Visi mirė iš juoko, o aš likau gyvas.
vaidelis
Forumietis
Forumietis

Standartinė vaidelis »

karbiuratoriu as jau pakeiciau mano kazkiek reaguoja bet ne taip kaip turi buti gal pabandyt ir man degima reguliuoti
vaidelis
Forumietis
Forumietis

Standartinė vaidelis »

nu va pabandziau sukeisti karbiuratorius vietomis ir to ji puse kuri nedirbo pradejo veikti .tai kame saknys ?kas galetu buti toko negero tame karbiuratoriuje juk viskas isvalyta?
Vartotojo avataras
Geodezininkas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Geodezininkas »

turbūt gamykliškai jie net būna ir nauji blogi , gal koks skylutės diametras netikęs aš bent jau taip įsivaizduoju. Rašo kad tū skylučių valyti vielos gabaliukais negalima, aš kaip mažai žinantis kažkada valiau ir negalvojau kad tai gali būt blogai :oops: .
Visi mirė iš juoko, o aš likau gyvas.
vaidelis
Forumietis
Forumietis

Standartinė vaidelis »

dar vienas pastebejimas uztraukus patsosa kazkiek jau graziau pradeda dirbti tai kas cia galetu buti
vaidelis
Forumietis
Forumietis

Standartinė vaidelis »

jegu karbiuratoriai gamikliskai butu blogi jis man nebutu taip gerai vaziaves anksciau man net baisu buvo vazinet nes nu vienu zodziu zveris buvo :-)
Vartotojo avataras
DonciaXXXL
Forumietis
Forumietis

Standartinė DonciaXXXL »

Kokia karbiuratoriu marke?
Visada perku kavrovec (к175,к175а,к175б,к175в) dalis
Vartotojo avataras
Geodezininkas
Forumietis
Forumietis