Moderatoriai: Shumeras, TVR, Moderatoriai
Skersai kaima rašė:...patikėk - ir dar kokie buki. Jie temato tik metalą, metalą ir dar kart metalą (arba perfrazuojant - pinigus...). Kasdien matau kaip atveža po muziejinį eksponatą, ji be gailesčio traiško ir dalina gabalais... Kelis esu taip išgelbėjęs, bet jų tiek daug, o aš tik vienasDonciaXXXL rašė:tie egzamplioriai tikrai nenueis po presu, nesijaudinkit, jie bus tiesiog parduoti. Ne tokie buki zmones dirba supirktuvese.
Kartais pasvajoju, kad eičiau į laužyną dirbt puse etato oldtaimer'ių gelbėtoju
Nu bet jau ratai, tai patylėsiu...PatsSauDievas rašė:Pasidalinsiu ir as siuo groziu. Ne uzmatytas, o matomas kasdien, kartais ir pavairuojamas1967m Volvo P1800.
Realiai pamatytum tai mintyse apsizenytum su juo. Nenormaliai super atrodo aparatas. O ratai yra ir originalus.Senator rašė:Nu bet jau ratai, tai patylėsiu...PatsSauDievas rašė:Pasidalinsiu ir as siuo groziu. Ne uzmatytas, o matomas kasdien, kartais ir pavairuojamas1967m Volvo P1800.
Ponas, atidziau skaitykiteSenator rašė:Na man nepatinka, pjaunasi kėbulo ir ratlankių dizainas, visai ne tais laikmetis. O ratlankiai tikrai neoriginalūs