Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

m20fanas

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Vartotojo avataras
zeimeris
Forumietis
Forumietis

Re: m20fanas

Standartinė zeimeris »

Super masiniukas,pasigirk is kur,kaip,kiek ? :puiku:
Cadillac Eldorado 1983.4,1.V8.
Vartotojo avataras
m20fanas
Forumietis
Forumietis

Standartinė m20fanas »

zeimeris rašė:Super masiniukas,pasigirk is kur,kaip,kiek ? :puiku:
Iš pradžių šį automobilį įsigijo mano draugas gyvenantis Floridoje, bet pas jį ji prastovėjo apie porą metų. Kadangi jis nieko su automobiliu nedarė, tai nupirkau aš jį 88888) ir po 3 mėnesių sulaukiau :victory: Kadangi šį automobilį mėginsiu parduoti, tai dėl savaime suprantamų priežasčių nesakysiu kiek jis man kainavo 88888) Kadangi trūksta vieno orginalaus rato, nupirkau 4 nikeliuotus ratus 20 colių, tik jie dar neuždėti 88888) Atuomobilis nesupuvęs, reiktų išsivirinti bagažinę ir rėmą prie galinių ratų :roll: visa kita atrodo geros būklės 88888)
Ginc
Forumietis
Forumietis

Standartinė Ginc »

labai grazus bolidas :puiku: sveikinu isigijus toki :D norejau paklaust del motoro kw?Cia jis gamyklinis tiek kw daro-ar jau perdarytas? :roll: tai kiek zadi prasyt pinigu uz si grozi? :D
Vartotojo avataras
m20fanas
Forumietis
Forumietis

Standartinė m20fanas »

Ginc rašė:labai grazus bolidas :puiku: sveikinu isigijus toki :D norejau paklaust del motoro kw?Cia jis gamyklinis tiek kw daro-ar jau perdarytas? :roll: tai kiek zadi prasyt pinigu uz si grozi? :D
Šitie kW yra įrašyti dokumentuose, pagal tai kiek ieškojau internete apie šį automobilį, tai yra mažiausias šio modelio variklis 88888) O automobilį mėginsiu parduoti už 22 000lt 88888)