Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
cadi deville 66
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
Kęstutis 57
- Forumietis

Re: cadi deville 66
Žargoną faros esu girdėjęs, bet, kad čia kalbama apie posukius,- nesitikėjau. Pagalvojau, kad tai kažkokia nauja technologija žibintų veidrodžių restauracijoje
Kęstutis, bet ne tas.
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
Kaunas, tel. Nr.: 8 687 52321
-
tukas
- Naujokas

Galvojau dvi dienas apie ta "faru" dazyma vistiek nesupratau kam jas dazyti?
-
Guolis
- Forumietis

Matyt todel, kad posukiu zibintai baltos spalvos, o turi but oranzines. Bet mano nuomone, paprasciau idet oranzine lempute, negu dazyt posukiu zibinto stikla.

-
Raimis
- ekspertas

Mažiau klausykit vaikučių pabiručių. O jei suklaidino mano žinutė- atsiprašau, matyt, mano pasišaipymas iš „patarimo“ buvo nevykęs.tukas rašė:Galvojau dvi dienas apie ta "faru" dazyma vistiek nesupratau kam jas dazyti?
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
tukas
- Naujokas

Nieko tokio as irgi prikola laikau 
-
jurrema
- Forumietis

Zibintus reikia deti naujus, jaigu senieji niekam tike. Tas pats ir su kitom detalem. O dazo zibintus, lemputes ir kitus aksesuarus tik vaikuciai ant savo golfuku.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1966-Cad ... 35b15884e2
Beja sitam modeliui "pravodke" taip pat parduodama, tada nereiks eliktriko paslaugu, nes jis graziai, originaliai vistiek nepadarys.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1966-Cad ... 35b15884e2
Beja sitam modeliui "pravodke" taip pat parduodama, tada nereiks eliktriko paslaugu, nes jis graziai, originaliai vistiek nepadarys.
Ford Mustang Convertible
-
tukas
- Naujokas

dar gal kas gali padeti man su info kur vilniui galima atreguluoti kokybiskai karbiiratoriu?
nes ant 30km-15lit. manyciau daugoka
-
laurynas400
- Forumietis

Kiek teko daryt tai neturiu pretenziju, Skaidiskes 868775981.tukas rašė:dar gal kas gali padeti man su info kur vilniui galima atreguluoti kokybiskai karbiiratoriu?
Ieškau TIZ AM600 dalių,
FN M90 500cc dalių.
FN M90 500cc dalių.
-
rolandik
- Forumietis

Kaip tik praeita savaite pas juos buvau nuvažiavęs degima nustatyt. Paprašė 80Lt, tad teko mandagiai pasakyt nuomonę apie juos. Ausegra Vilniuje paėme 20Lt. Prieš tai irgi neatsiklausę savavališkai jie kaimynui nesamonių mašinai buvo pridirbę...
-
Saule
- Forumietis

... mum šis žmogėnas sugebėjo mašiną padegti po viso sureguliavimolaurynas400 rašė:Kiek teko daryt tai neturiu pretenziju, Skaidiskes 868775981.tukas rašė:dar gal kas gali padeti man su info kur vilniui galima atreguluoti kokybiskai karbiiratoriu?
1958m. Oldsmobile Super88
1958m. Ford Fairlane Skyliner Retractable
1958m. Ford Fairlane Skyliner Retractable