Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Baigtas projektas dnepr atgaivinimas
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
Guolis
- Forumietis

Re: dnepr atgaivinimas
Sitie karbai puikiai reguliuojasi, gal ka ne taip surinkai, ar pakeitei ne tas detales.Ir nekrapstyk zigleriu su jokiom adatom 
-
dzivilis
- Forumietis

Gal kas iš forumiečių parduotų lopšio stopo guma orginalą,nes maniškė jau meistrelių darbo,tai pat ieškau lopšelio atlošo fiksatoriaus,rašykit mielai nupirkčiau šias dalis.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
dzivilis
- Forumietis

Sutvarkytos kaladėlės,stabdymu esu patenkintas, puikiai stabdo,net nesitikėjau, kad žigulinės juostos taip gerai stabdis
Pradedama daryti "pravotkė,, gautas naujas kuro kranelis 
-
Sigitasgrb
- Forumietis

Sveiki, aš siuo metu apsistojau ties "provodke" izh'ui, tad klausimas,dzivilis rašė:Sutvarkytos kaladėlės,stabdymu esu patenkintas, puikiai stabdo,net nesitikėjau, kad žigulinės juostos taip gerai stabdisPradedama daryti "pravotkė,, gautas naujas kuro kranelis
ar laidus naudoji specialius, skirtus automobiliams.
koki vamzdeli naudoji dvigubai izoliacijai, turiu uomenyje baltą
___ ______
== //_|||_\\__
= /(o)_||_| (o)\
== //_|||_\\__
= /(o)_||_| (o)\
-
dzivilis
- Forumietis

Laidai automobiliniai,juodas yra termokembrikas vieneto kaina apie 80ct baltasis yra paprastas vamzdelis jis bus skirtas elektros pravedimui i lopselį.Sigitasgrb rašė:Sveiki, aš siuo metu apsistojau ties "provodke" izh'ui, tad klausimas,dzivilis rašė:Sutvarkytos kaladėlės,stabdymu esu patenkintas, puikiai stabdo,net nesitikėjau, kad žigulinės juostos taip gerai stabdisPradedama daryti "pravotkė,, gautas naujas kuro kranelis
ar laidus naudoji specialius, skirtus automobiliams.
koki vamzdeli naudoji dvigubai izoliacijai, turiu uomenyje baltą
-
rimasnerimas
- Forumietis

Baltas visur matosi:)))
-
dzivilis
- Forumietis

Pagaliau lopšelis užbaigtas,viskas suvirinta, kur reikėjo paglaistyta,nugruntuota,laukia dažymas.
Skaitydamas forumą radau du būdus kaip piešti juosteles:
1.Būdas tai baltų dažų dažymas paskiau juostelės užlipdymas ir dažymas
2.Būdas dažymas ,paskiau juostelė išpiešiama teptuko pagalba arba užlipdoma juosteles trafaretas
O kuris patogesnis ir rezultatas geresnis?
Dar iškilo klausimas kas tvirtinasi lopšio viduje pateiktomis skylėmis? nuotraukos apačioje.
Skaitydamas forumą radau du būdus kaip piešti juosteles:
1.Būdas tai baltų dažų dažymas paskiau juostelės užlipdymas ir dažymas
2.Būdas dažymas ,paskiau juostelė išpiešiama teptuko pagalba arba užlipdoma juosteles trafaretas
O kuris patogesnis ir rezultatas geresnis?
Dar iškilo klausimas kas tvirtinasi lopšio viduje pateiktomis skylėmis? nuotraukos apačioje.
-
rimasnerimas
- Forumietis

Norėjau paklausti, kas ta raudona tūbelė?dzivilis rašė:Sutvarkytos kaladėlės,stabdymu esu patenkintas, puikiai stabdo,net nesitikėjau, kad žigulinės juostos taip gerai stabdisPradedama daryti "pravotkė,, gautas naujas kuro kranelis
Tiesa, pamačius šioje nuotraukoje kniediklį ir kerpamas reples nustebau, nes pas mane lygiai tokie patys šie du įnagiai.
-
dzivilis
- Forumietis

Raudona tai epoksidiniai dvikoponenčiai klijai,16 gramu kainuoja 11lt,jie atsparus aukstai temperatūrai,bet vistiek neramu, kad gali nuplėšt,galėjau varines knides dėti.rimasnerimas rašė:Norėjau paklausti, kas ta raudona tūbelė?dzivilis rašė:Sutvarkytos kaladėlės,stabdymu esu patenkintas, puikiai stabdo,net nesitikėjau, kad žigulinės juostos taip gerai stabdisPradedama daryti "pravotkė,, gautas naujas kuro kranelis
Tiesa, pamačius šioje nuotraukoje kniediklį ir kerpamas reples nustebau, nes pas mane lygiai tokie patys šie du įnagiai.
-
TADAS 125
- moderatorius

Lopšio stiklas.dzivilis rašė:Dar iškilo klausimas kas tvirtinasi lopšio viduje pateiktomis skylėmis? nuotraukos apačioje.
1.Tu dabar internete
2.Tu dabar -OLDTIMERS- forume
3.Tu skaitai
5.Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
6.Tu dabar tai patikrinai
7.Tu šypsaisi
2.Tu dabar -OLDTIMERS- forume
3.Tu skaitai
5.Tu nepastebėjai, kad nėra 4-to punkto
6.Tu dabar tai patikrinai
7.Tu šypsaisi