Matosi, kad geru tevu vaikas.zeimeris rašė:Apklausos nereikia,teko pagyventi Vokietijoi,ten kaimynas kaimyna "stukalina" Viskas legaliai,kaimynas tai zino,sekancia diena sveikinasi lyg niekur nieko,todel ten ir tvarka,kurios mes taip pavydim ! Isviso tai,bepraqsmiska diskusija !
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Tema skirta klausimams MODERATORIAMS
Moderatorius: Moderatoriai
-
sumskas2
- Forumietis

Re: Tema skirta klausimams MODERATORIAMS
-
Arisimo
- Forumietis

Na ir gerbiamieji moderatoriai, kuo jums nusikalto ar neįtiko mano įkelta nuotrauka į skyrelį ''Užmatyti eksponatai''?
-
TVR
- moderatorius

Užmatytas eksponatas per jaunas šiam forumui.Arisimo rašė:Na ir gerbiamieji moderatoriai, kuo jums nusikalto ar neįtiko mano įkelta nuotrauka į skyrelį ''Užmatyti eksponatai''?
-
Arisimo
- Forumietis

O tai jau Kamazas ne per jaunas šiam forumui taip išeina tame pačiame skyrelyje?TVR rašė:Užmatytas eksponatas per jaunas šiam forumui.Arisimo rašė:Na ir gerbiamieji moderatoriai, kuo jums nusikalto ar neįtiko mano įkelta nuotrauka į skyrelį ''Užmatyti eksponatai''?
-
TVR
- moderatorius

Išsakėt viską ka norėjot pareikšt? Jūsų žiniai КамАЗ-4310 pradėtas gaminti 1979m., o jūsų užmatyta ВАЗ-21213 1994m. Skirtumas akivaizdusArisimo rašė:O tai jau Kamazas ne per jaunas šiam forumui taip išeina tame pačiame skyrelyje?TVR rašė:Užmatytas eksponatas per jaunas šiam forumui.Arisimo rašė:Na ir gerbiamieji moderatoriai, kuo jums nusikalto ar neįtiko mano įkelta nuotrauka į skyrelį ''Užmatyti eksponatai''?Tai ir jį tada ištrink. Nes tą ką užmačiau, tai turbūt vienintelis yra.
Vieniems taisyklės taikomos, o kitiems ne?, tai kaip čia tada išeina? Korupcija ir pažintys.
-
tadas1991
- moderatorius

Kas įdomiausia, kas antroje žinutėje kažkas apie korupciją, pažintis, blatus ir pan 
-
Arisimo
- Forumietis

Svarbiau man buvo akcentuoti ne tai kas užmatyta, bet kur. Čia tokių auto tikrai nesitikėjau pamatyti. T.y. HAITYJE
-
sss
- Forumietis

nesuprantu kodėl forumietis pesyOne dar negavo apribojimų, kodėl nepatrauktas į raudoną zoną? paskaitykit temą http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f=10&t=36873

-
rcepa
- moderatorius

Sprendimą priima administratoriai.sss rašė:nesuprantu kodėl forumietis pesyOne dar negavo apribojimų, kodėl nepatrauktas į raudoną zoną? paskaitykit temą http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f=10&t=36873
![]()
![]()
Perku viską kas su karine technika 1940 -1945 m. ,,made in usa,, ....
-
kremliux
- Naujokas

Gal kas paaiskins, kodel trinamos mano zinutes, parasytos mano temoje???