Vistiek ji man nepatinkadzivilis rašė:Pastabus esi,aš tos dalies neuždėjau dar,bet jau nudažes ir paruošes uždėti kaip naujai surinksiu ratus.sumskas2 rašė:Ar man atrodo ar truksta rato kur kaladeles statosi gaubto. (Priekaboi) Kad purvas nepapultu.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Baigtas projektas dnepr atgaivinimas
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
sumskas2
- Forumietis

Re: dnepr atgaivinimas
-
dzivilis
- Forumietis

sumskas2 rašė:Vistiek ji man nepatinkadzivilis rašė:Pastabus esi,aš tos dalies neuždėjau dar,bet jau nudažes ir paruošes uždėti kaip naujai surinksiu ratus.sumskas2 rašė:Ar man atrodo ar truksta rato kur kaladeles statosi gaubto. (Priekaboi) Kad purvas nepapultu.Kaskaip skilute netokia. Gal jau priburta kaskas? turetu buti liktai didesne.
-
sumskas2
- Forumietis

Siulau lazintis!!!!! (Ant kramtomos gumos) Kad kaskoks burtininkas nagus prikiso. Ta skile turi buti kaskur 50mm
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo sumskas2 08 Spa 2011, 22:13, redaguota 2 kartą(us).
-
dzivilis
- Forumietis

Na va padariau iš kitos pusės nuotraukąsumskas2 rašė:Siulau lazintis!!!!! (Ant kramtomos gumos) Kad kaskoks burtininkas nagus prikiso. Ta skile turi buti kaskur 50mm
-
cloudio
- Forumietis

Ant priekabos sparno juostele tikrai galejai pabaigti piesti...
-
dzivilis
- Forumietis

Užpiešiu,tik neturiu matmenų kiek cm iki krašto turi buticloudio rašė:Ant priekabos sparno juostele tikrai galejai pabaigti piesti...
-
AGspecial
- moderatorius

Tik nepiešk ant vidinės pusės:
http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f ... es#p168062
http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f ... es#p168062
-
dzivilis
- Forumietis

Dėl šventos ramybės
-
izhjupiter4
- Forumietis

Kada tvarkysi motociklą?ilgai čia tas tavo projektas stovi.... 
-
Stumoklis24
- Forumo rėmėjas

Duok tu žmogui dirbti.izhjupiter4 rašė:Kada tvarkysi motociklą?ilgai čia tas tavo projektas stovi....