Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Baigtas projektas Moskvich 427 originalumas
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
darinux
- Forumietis

Re: Moskvich 427 originalumas
Kadangi pats turiu m408, tai man šis projektas gana įdomus. Norėjau paklausti ar slenksčius pats gaminote, ar turėjote originalius? Jei gaminote, kokio storio skarda naudojote. Aš turiu berods volginių slenksčių ar kokios pobiedos, nes jų storis 1.5mm. Moskvičiaus manau plonesni turėtų būti. Gal teks parduoti tuos.
IŽ 56 - 1958m.
IŽ Jupiter 2
IŽ Planeta 4
Dniepr MT10-36 1975m.
K750 1961 m.
M-408 1965m.
Lada 21033 1981m.
Jawa 360
Jawa 638-5
IŽ Planeta 5
Iž 49
IŽ Jupiter 2
IŽ Planeta 4
Dniepr MT10-36 1975m.
K750 1961 m.
M-408 1965m.
Lada 21033 1981m.
Jawa 360
Jawa 638-5
IŽ Planeta 5
Iž 49
-
Arisimo
- Forumietis

Kolega, dar ne problema rasti jums reikiamus slenksčius, čia forume kažkas neseniai rašė, kad parduoda 412. Jei neklystu, tai jie vienodi kaip ir 408.darinux rašė:Kadangi pats turiu m408, tai man šis projektas gana įdomus. Norėjau paklausti ar slenksčius pats gaminote, ar turėjote originalius? Jei gaminote, kokio storio skarda naudojote. Aš turiu berods volginių slenksčių ar kokios pobiedos, nes jų storis 1.5mm. Moskvičiaus manau plonesni turėtų būti. Gal teks parduoti tuos.
-
Lukas.
- Forumo rėmėjas

Gal pasirodytum ką turi?:) manau ne tik man vienam būtų įdomu pažiurėt.darinux rašė:Kadangi pats turiu m408, tai man šis projektas gana įdomus. Norėjau paklausti ar slenksčius pats gaminote, ar turėjote originalius? Jei gaminote, kokio storio skarda naudojote. Aš turiu berods volginių slenksčių ar kokios pobiedos, nes jų storis 1.5mm. Moskvičiaus manau plonesni turėtų būti. Gal teks parduoti tuos.
-
darinux
- Forumietis

Slenksčiai vienodi jų, tačiau ten tik 1vnt turi, o man reikia dviejų. Kažkas iš forumiečių žadėjo paieškoti, sakė, gal du komplektus turi, tai dabar laukiu atsakymo. O dėl moskvičiaus, tai nėra dar ten ką rodyt, nes viskas išardyta ir nieko ten nepamatysit. Renkamos trūkstamos detalės, kurios jau beveik visos surinktos ir reikia skardos, manau, 1mm stambiam dugno virinimui. Kai turėsiu ką parodyti, tada, jei bus norinčių, patalpinsiu į projektų skyrelį, tačiau tikrai ne šiais metais 
IŽ 56 - 1958m.
IŽ Jupiter 2
IŽ Planeta 4
Dniepr MT10-36 1975m.
K750 1961 m.
M-408 1965m.
Lada 21033 1981m.
Jawa 360
Jawa 638-5
IŽ Planeta 5
Iž 49
IŽ Jupiter 2
IŽ Planeta 4
Dniepr MT10-36 1975m.
K750 1961 m.
M-408 1965m.
Lada 21033 1981m.
Jawa 360
Jawa 638-5
IŽ Planeta 5
Iž 49
-
VERSLOVAS
- Forumietis

Slenkščiai 412. Kainavo nauji berods po 25 ar 30 lt uz vnt. Vilniuj pirkau parduotuvej rusiškų mašinų šalia Kalvarijų turgaus. Taip pat yra bobutė:)) metų kokių 70, kuri turi savo kioską Gariūnuose rusiškų dalių. Jei kam ko reikia, ji pasiknisa po kioską ir jei neranda stropiai užsirašo ir perskambina ar rado - nes turi turbūt daug kontaktų visokių seniukų, kurie išlaikė dalis. Pasidalinsiu kontaktais :867432867 kalba rusiškai .
-
VERSLOVAS
- Forumietis

Darbai juda toliau jau gražiaja prasme:))) perdažytas kėbulas....pamačiau galų galų gale kaip atrodo parinkta spalva ant kėbulo:)) įvertinsiu 8-9 ko tikėjaus. paraleliai gauta visa nauja originali išmetimo sistema...nes senoji buvo nors ir dar gyva...bet virinimo darbų reikalavo. dabar ruošiamos durys dažymui. na dedu akimirkas foto:))
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
VERSLOVAS
- Forumietis

-
VERSLOVAS
- Forumietis

-
VERSLOVAS
- Forumietis

spalvą rinkaus pagal šią foto
-
VERSLOVAS
- Forumietis

dabar ieškau posparnių,nes manieji jau tragiškos būklės. noriu paklausti gal kas turi? ir ar tik šie ir būna kaip foto??kažkaip norisi per visą sparną posparnį, kad saugotų...o čia man kažkas per mažai???negi tik toks posparnis buvo?