Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

KALBOS DARKYTOJŲ PAŠIŪRĖ

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Re: KALBOS DARKYTOJŲ PAŠIŪRĖ

Standartinė marjaxxx »

bojarinas rašė:skaiciau knyga apie UK... ir ten pasakojo kad anglai yra berasciai.Raso su baisiomis klaidomis ir demesio i tai ne kiek nekreipia... na maniau...
tai paskui brolis pasakojo- jam reikejo kad anglas uzpildytu dokumentus ir ten reikejo zodziu parasyti 5... tai klause anglas pas broli kaip rasosi angliskai ,,penki,,... berods ,,five,,
gal nenukrypau nuo temos?
Todėl nesilygiuokim į britus ir būkim geresni, tausokim vieną seniausių kalbų
Vartotojo avataras
Guolis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Guolis »

ginkimtuoskurierasobekableliuirnesupratamakalbabusjega
Paviekšniai
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Paviekšniai »

Fon idėja - gera ir graži, bet aš irgi linkęs manyti, jog tai bus panašu į kovą su vėjo malūnais... Protingi žmonės ir iki šiol rašė taisyklingai - pagal galimybes, žinoma. O tie, kuriems pavaryti sms žargonu yra "garbės reikalas", ir toliau, manau taip darys... Bus kieti - jų pačių nuomone. Dar pasityčios iš viso šito. Gal geriau tokius tiesiog ignoruoti kartais: pavyzdžiui, kai koks piktybinis beraštis prašo patarimo... Bet čia tik mano niekam neprivaloma nuomonė...
Į senatvę prie senienų traukti pradėjo... :)
Vartotojo avataras
lari
Forumietis
Forumietis

Standartinė lari »

Fon rašė:Jeigu valdžia ,,nepalaimins'' tokio skyrelio , tai tegul ištrina , bet toliau kentėt nebėr galių ...
Kas nesiruošia būt abejingas lietuvių kalbos darkymui - dėkim čia visus forumo ,,perlus'' , gal tūlam analfabetui padės truputuką ...

Pradžia.

Įdomu , kiek bukumo reik turėt , kad vietoj žodžio daiktas rašyt daiktas ? :shock:

(http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f=23&t=41534 ) Atsiprašau iš anksto , tai tik pavyzdys , iki šito pranešimo buvo aibė tokių ,,perlų''
Tai gal as ir buka, gal esu nepageidaujame siame forume del to, kad esu rusakalbe. Galit det mane "cia" kaip sio forumo "perla". :ddg: Aciu jums visiems uz malonu bendravima. Sekmes darbuose.
virgas
Forumietis
Forumietis

Standartinė virgas »

Ne, Lari, ne, Fonas ne kitakalbius turėjo minty, o tautiečius- vaikigalius- dvejetukininkus, rašančius bile kaip. Bėda tik, kad jis, nors ir amžiaus, ir patirties turintis vyras, nesugebėjo suformuluot savo keliamos problemos ir įžvelgt, kokia nevienprasmiška ir gili ji gali būt. Neįsižeiskit, prašau, man tikrai nesmagu, kad tas nesusipratimas privertė jus prastai pasijaust :(

Jūs perlas šiame forume tikrąja šio žodžio prasme: savo santūrumu, korektiškumu, žinučių konkretumu ir ačiū apskritai, kad jūs čia esate ir kad aš jus pažįstu. Jei bent dalis forumiečių imtų pavyzdį iš jūsų- šiam forumui nebūtų lygių.
Fon rašė:
Pradžia.
Algi, gal jau rašyk pabaiga šiame savo opuse, nes atrodai, kaip seimo narys, be abejo dėl gerų norų išleidęs įstatymą, kuris atneša daugiau žalos, nei naudos, kurį neaišku, kaip vykdyt ir kuris yra toks neaiškus apskritai, kad jam reikia tūkstančio paaiškinimų ir aktų.

Gal geriau tu rašyk apie vermachto techniką, geležų trynimą ir vis kokį vieną, kitą anekdotą, nes tai tos temos, kur tu nepralenkiamas, o kalbos tvarkymą palik Shumerui?
sumskas2
Forumietis
Forumietis

Standartinė sumskas2 »

virgas rašė:Ne, Lari, ne, Fonas ne kitakalbius turėjo minty, o tautiečius- vaikigalius- dvejetukininkus, rašančius bile kaip. Bėda tik, kad jis, nors ir amžiaus, ir patirties turintis vyras, nesugebėjo suformuluot savo keliamos problemos ir įžvelgt, kokia nevienprasmiška ir gili ji gali būt. Neįsižeiskit, prašau, man tikrai nesmagu, kad tas nesusipratimas privertė jus prastai pasijaust :(

Jūs perlas šiame forume tikrąja šio žodžio prasme: savo santūrumu, korektiškumu, žinučių konkretumu ir ačiū apskritai, kad jūs čia esate ir kad aš jus pažįstu. Jei bent dalis forumiečių imtų pavyzdį iš jūsų- šiam forumui nebūtų lygių.
Fon rašė:
Pradžia.
Algi, gal jau rašyk pabaiga šiame savo opuse, nes atrodai, kaip seimo narys, be abejo dėl gerų norų išleidęs įstatymą, kuris atneša daugiau žalos, nei naudos, kurį neaišku, kaip vykdyt ir kuris yra toks neaiškus apskritai, kad jam reikia tūkstančio paaiškinimų ir aktų.

Gal geriau tu rašyk apie vermachto techniką, geležų trynimą ir vis kokį vieną, kitą anekdotą, nes tai tos temos, kur tu nepralenkiamas, o kalbos tvarkymą palik Shumerui?
Gal neitema, bet manau jums virga reiketu rudeni i seima eiti. Asmeniskai as palaikyciau :-)
Vartotojo avataras
kisa
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė kisa »

užtenka pasiskaityt šitą temą ir pamatai, kad ir čia beraščių netrūksta. Tai apie ką tada kalbėt? :mastau:
Automobilių karbiuratorių remontas/tiuningas Vilniuje.
Remontuoju Weber/Dellorto dvigubus karbiuratorius, amerikonų karbų restauracija

867075925
bojarinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė bojarinas »

lari rašė:
Fon rašė:Jeigu valdžia ,,nepalaimins'' tokio skyrelio , tai tegul ištrina , bet toliau kentėt nebėr galių ...
Kas nesiruošia būt abejingas lietuvių kalbos darkymui - dėkim čia visus forumo ,,perlus'' , gal tūlam analfabetui padės truputuką ...

Pradžia.

Įdomu , kiek bukumo reik turėt , kad vietoj žodžio daiktas rašyt daiktas ? :shock:

(http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f=23&t=41534 ) Atsiprašau iš anksto , tai tik pavyzdys , iki šito pranešimo buvo aibė tokių ,,perlų''
Tai gal as ir buka, gal esu nepageidaujame siame forume del to, kad esu rusakalbe. Galit det mane "cia" kaip sio forumo "perla". :ddg: Aciu jums visiems uz malonu bendravima. Sekmes darbuose.
tik prasau nepykti! labai! Reiktu suprasti kad yra siame forume asmenu kurie moka TIK sneketi lietuviskai o raso su baisiomis klaidomis...Todel per tokius yra smaugiami visai niekuo deti zmones...
Vartotojo avataras
valdas
Forumietis
Forumietis

Standartinė valdas »

Kai perskaičiau šios temos pirmą žinutę numaniau kuo viskas baigsis, kad bus prieita iki tautybės, o tai yra blogai. Yra žmonių kuriem nesisekė mokykloje, bet turi auksines rankas, ką jiem daryti? Manau reikia pagal savo sugebėjimus kuo taisyklingiau rašyti ir viskas bus gerai. Didesnė nuodemė yra bereikalingų žinučių rašinėjimas, ginčai, kad ir šios temos autorius (Alguti nepyk) panaudojus stiprią kavą ir keliaujant amžinosios medžioklės miškais yra parašes tokių žinučių, kad nesuprasi kas prie ko. :taika: Nėra nei vieno lenko, lietuvio, ruso, čia yra visi draugai ;)
bojarinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė bojarinas »

lari rašė:

Pradžia.

labai geras ir vietoje komentaras! Tegul dabar paskaito nosiniu ir varneliu garbintojai! Temos autorius patenkintas?
Ka zinai kokios tautybes zmogus raso komentara...
Is kur zinoti kokiomis aplinkybemis jis tos kalbos mokesi? (gal kokia sekmadienine mokykla kur nors Belfaste...)
gal zmogus is prigimties debilavotas o technikos forumas jam vienintelis teigiamas dalykas?
Vienu zodziu nekokia tema....