Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

KALBOS DARKYTOJŲ PAŠIŪRĖ

Čia rasite viską, kas netelpa į kitas temas, tačiau žinutės turi būti susiję su transporto priemonėmis.

Moderatoriai: Shumeras, tadas1991, TADAS 125, Moderatoriai

Vartotojo avataras
Guolis
Forumietis
Forumietis

Re: KALBOS DARKYTOJŲ PAŠIŪRĖ

Standartinė Guolis »

gal zmogus is prigimties debilavotas o technikos forumas jam vienintelis teigiamas dalykas?
Vienas is perlu :puiku: , siuo sakiniu, remiantis logika, visus, nepriklausomai: tautybes, rases, lyties ir bla bla, nemokancius rasyt, isvadinote debilavotais :D
sumskas2
Forumietis
Forumietis

Standartinė sumskas2 »

Guolis rašė:gal zmogus is prigimties debilavotas o technikos forumas jam vienintelis teigiamas dalykas?
Vienas is perlu :puiku: , siuo sakiniu, remiantis logika, visus, nepriklausomai: tautybes, rases, lyties ir bla bla, nemokancius rasyt, isvadinote debilavotais :D
Manau sita zinute ir pradekime tema :vvk: Apie ka norejo parasyti, vienas autorius zino.
bojarinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė bojarinas »

gal neryskiai issireiskiau,bet kalba apie tai kad nereiktu gilintis kodel zmogus neparase nosines ar ant u neuzdejo bruksnelio ar parase daiktas... Kalba apie tai kad nereiktu baksnoti parasiusio su klaidomis... Gera tema ir manau bus rezultatas... o tema sukuriau ne as.... ir nebaksnoju bet kurio pamates klaidu....
Eisinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Eisinas »

Juk ponas Fon labai aiškiai parašė ir išdėstė savo požiūrį į kitataučių rašybą. Noras yra, kad visi, o ypač lietuviai, ypač jaunimas stengtųsi rašyti taisyklingiau. :-)
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

XXX rašė:Sveiki forumieciai as esu XXX,forumas tikrai geras ir zmones cia lankosi sumanus, senovine technika pradejau dometis pries metus kaip pas zmogu pamaciau minsk'a padirbejas pas ji ukij, jis man ji atidave po 3 dienu, parsivares namo norejau ji susitvarkyt, jis kiek savininkas pasakojo, lauke motociklas stovejo 3-4 metus, bet daug taisymo nereikejo pakeiciau tepalus kelis salnykus sankabos diskelius sutvarkiau ir po 3 dienu uskuriau, geras moto bet galios palyginus labai mazai. Tiek apie mane ir apie mano moto, tikiuosi priimsit mane kaip ir kekviena is cia esanciu.
Iš rašybos galima nesunkiai atskirti kur kitatautis kur ne. Kitatautis tikrai nerašys SMS trumpinių, o jeigu rašys, tai jau nebepateisinama. Mano pateiktoje citatoje, kad ir būdamas kitatautis, autorius jaustų kur minties pabaiga, kur dėti taškus. Bet dabar kaip ilgiausio sakinio konkursas. Man asmeniškai tokią pastraipą nemalonu skaityt
Paskutinį kartą redagavo marjaxxx 08 Sau 2012, 21:03, redaguota 2 kartą(us).
bojarinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė bojarinas »

cia tokia tolerancija? buvo galima bent varda nutrinti...ai....
Vartotojo avataras
marjaxxx
Aukcionų arbitras
Aukcionų arbitras

Standartinė marjaxxx »

izu fanas rašė:sveikas as irgi is kedainiu gal turi iz5 sedine
Dar vienas pavyzdys
Vartotojo avataras
Stumoklis24
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Stumoklis24 »

:D:D:D:D:D
Vartotojo avataras
LEWIS
Forumietis
Forumietis

Standartinė LEWIS »

Tema labai gera ir vietoje :apllo: .Ir tikslą jinai pasiekė-manau dauguma forumo rašytojų,dabar atsakingiau žiūrės į tai ,ką ir kaip rašo.
bojarinas
Forumietis
Forumietis

Standartinė bojarinas »

,,W,, nederetu naudoti tikriems lietuvininkams.... kaip ir ,,X,, zodyje ,,maksima,,