Nežinau apie ką čia kalbat, nes aš visą laiką labai ramiai šnekėjau, ir nesidraskiau čia, kaip kai kasAnita25 rašė:Palaistei kaimišką tulžį - pasvilo šikinė gavus atgal. Gal naminukės gramą padarei , kad staiga toks ramus? Malačius
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Tema skirta klausimams MODERATORIAMS
Moderatorius: Moderatoriai
-
Zergman
- Forumo rėmėjas

Re: Tema skirta klausimams MODERATORIAMS
8662O6653
-
Anita25
- Naujokas

Kiek pamenu save - visada duodu kelia už golfo II vairo sėdintiems kapišonuotiems berniukams 
-
mariussta
- Forumietis

Mažvaikiai, vaikų darželis
ir dar vienas jaunas forumo moderatorius negali nusileisti kvailesniems. TEMA SKIRTA KLAUSIMAMS MODERATORIAMS. Kur klausimai???
Mėgstu remontuoti automobilius, senus automobilius
-
Anita25
- Naujokas

Tai gi va...
, uždaviau nekaltą klausimą, o štai kaip išsiaudrino forumiečiai , vos ne iki muštynių...
O taip ramu iki tol buvo
Būtų forume moderatoriai, trintų šitas nesamoningas rašliavas ( atsiprašau, protingas diskusijas ) lauk
O taip ramu iki tol buvo
Būtų forume moderatoriai, trintų šitas nesamoningas rašliavas ( atsiprašau, protingas diskusijas ) lauk
-
virgas
- Forumietis

Gerbiami administratoriai, štai tema:
http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f=57&t=43296
Aš nieko prieš bukumą ir idijotizmą, kaip jau kažkada minėjau, jie mane labai palaiko ir kelia nuotaiką. (Bent jau iki tam tikrų ribų). Rašau tik tam, kad man (vis dar) rūpi šis forumas ir jo autoritetas.
Ar tikrai ši moderatoriaus citata teisinga?:
Sakau tą suprasdamas, kad jei jūs su tuo sutiksit, aš atimsiu iš savęs malonumą skaityt panašius anekdotus, bet sakau, gal forumui nuo to bus geriau?
http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f=57&t=43296
Aš nieko prieš bukumą ir idijotizmą, kaip jau kažkada minėjau, jie mane labai palaiko ir kelia nuotaiką. (Bent jau iki tam tikrų ribų). Rašau tik tam, kad man (vis dar) rūpi šis forumas ir jo autoritetas.
Ar tikrai ši moderatoriaus citata teisinga?:
Gal logiška tada būtų padaryt (esu tikras, kad techniškai tai įmanoma) skelbimų skiltyje, jei jau ji tokia yra, vienos žinutės formatą, be galimybės į ją atsakinėt ar temą plėst?pofke78 rašė:Skelbimuose jokios taisyklės negalioja.
Tik pardavėjo sąžinės balsas palaiko tvarka
Sakau tą suprasdamas, kad jei jūs su tuo sutiksit, aš atimsiu iš savęs malonumą skaityt panašius anekdotus, bet sakau, gal forumui nuo to bus geriau?
-
pofke78
- moderatorius

Bus dar didesnis bardakas.virgas rašė: Gal logiška tada būtų padaryt (esu tikras, kad techniškai tai įmanoma) skelbimų skiltyje, jei jau ji tokia yra, vienos žinutės formatą, be galimybės į ją atsakinėt ar temą plėst?
Viena tema: parduodu kairės pusės šarnyrą: trys foto
Antra tema: parduodu buferio kampą: trys foto
Ir taip toliau.
-
virgas
- Forumietis

Tai ir puiku.
Palikit, kaip yra.
Be abejo, kai bus tik žinutė "parduodu š...ą" su trimis nuotraukomis ir be 6 puslapių komentarų, bardakas bus nepalyginamai didesnis.
O dabar tikrai smagu skaityt
Palikit, kaip yra.
Be abejo, kai bus tik žinutė "parduodu š...ą" su trimis nuotraukomis ir be 6 puslapių komentarų, bardakas bus nepalyginamai didesnis.
O dabar tikrai smagu skaityt
-
pofke78
- moderatorius

O kiek naujų temų bus prikurta?
Jei ta temą tamstos nedomina, tai gali jos ir 20 puslapių būti, vistiek ten neisi.
O kai bus nauja, su pavadinimu parduodu, tai vistiek per visas pereit turėsi....
Jei ta temą tamstos nedomina, tai gali jos ir 20 puslapių būti, vistiek ten neisi.
O kai bus nauja, su pavadinimu parduodu, tai vistiek per visas pereit turėsi....
-
virgas
- Forumietis

Labai logiška
Tema pavadinimu "Sendaikčiai" susidedanti iš 6 puslapių (kol kas) idijotiškų žinučių bet be sendaikčių. Perskaitęs pavadinimą aš būtinai ją atsidarau, nes pavadinimas mane suintriguoja: aš labai mėgstu, visur ieškau ir perku mane dominančius sendaikčius. Ir tema "VAZ šarnyras" susidedanti iš vienos žinutės su trimis nuotraukomis, kaina ir telefono numeriu. Kadangi man jo nereikia, aš jos netsidarinėju, neskaitau, bet grįžtu į temą "Sendaikčiai", kurioje tikrai yra ką paskaityt
Be abejo, dvidešimt atskirų, konkrečių temų yra nepalyginamai didesnis bardakas už 20 beverčių žinučių ir komentarų vienoje temoje.
Įtikinote, daugiau klausimų nėra
Tema pavadinimu "Sendaikčiai" susidedanti iš 6 puslapių (kol kas) idijotiškų žinučių bet be sendaikčių. Perskaitęs pavadinimą aš būtinai ją atsidarau, nes pavadinimas mane suintriguoja: aš labai mėgstu, visur ieškau ir perku mane dominančius sendaikčius. Ir tema "VAZ šarnyras" susidedanti iš vienos žinutės su trimis nuotraukomis, kaina ir telefono numeriu. Kadangi man jo nereikia, aš jos netsidarinėju, neskaitau, bet grįžtu į temą "Sendaikčiai", kurioje tikrai yra ką paskaityt
Be abejo, dvidešimt atskirų, konkrečių temų yra nepalyginamai didesnis bardakas už 20 beverčių žinučių ir komentarų vienoje temoje.
Įtikinote, daugiau klausimų nėra
-
pofke78
- moderatorius

Na tai paimkim tokį atvejį, jei ateis naujokas ir norės parduot sendaikčius nuo iki 5lt.
Kiek naujų temų bus prikurta?
Kiek naujų temų bus prikurta?