Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

K-750M (Nuo metalo krūvos iki transporto priemonės)

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
RPM
Forumietis
Forumietis

Re: K-750M (Nuo metalo krūvos iki transporto priemonės)

Standartinė RPM »

Audriusa rašė:Gautos nustikluotos ratų stebulės bei dar keletas aliuminių dalių. Iš pradžių planavau viską taip ir palikti, bet aš stengiuosi motociklą padaryti ne tik atrestauruotą, bet, kad jis būtu ir gražus, tad mąstau jog dažysiu ratus. Dažysiu nes smėliavimas ir stiklavimas vis vien nepaslėpė didžiųjų įlenkimų, įbrėžimų ir kitų trūkumų.
Čia jau jokia restauracija, neisižeisk nieko asmenško aš gerbiu žmones kurie prikelia technika, bet tokia tiesa. Amortizatoriai neoriginalus,padangos kažin kokios,stebulės dažytos... gal čia menkniekis, bet tikri restauratoriai net dėl menkniekių naktim nemiega. Šiuo atveju geriau tiktų žodis renovacija. ;)
Naudotos ir naujos Ural/Dnepr/K750/Jawa/Iž detalės
Dalių smėliavimas;
Aliuminio stikliavimas, poliravimas;
Paruošimas chromavimui.
boolidas
Forumietis
Forumietis

Standartinė boolidas »

Siaip temoje ir neparasyta, kad restauracija. Parasyta, akd zmogus nori atgaivinti motocikla nuo metalo kruvos iki TP. Tai ir daro kaip jam graziau ir geriau. Sitam forume isvis beveik nemaciau, kad kas restauruotu motocikla ar automobili, bet tebunie taip, bent kiek judesiuko bus.
868338514
Audriusa
Forumietis
Forumietis

Standartinė Audriusa »

Kas iš tos restauracijos? Kad sau širdelėje geriau būtu? Žinoma, jog galima įdėti kitus analogiškus amortizatorius, kurie išoriškai skirsis beveik tik tiek, kad nesimatys spyruoklės, taip pat stebules, kurios, kad ir kokias neblogas gausi, bet vis vien bus ne to lygio nei prišlifuotos ir nudažytos aliuminio atspalviu. Dėl padangų, tai sakai geriau dėti senas rusiškas? Čia nebent jei pasidėsi garažiuke ir laikysi, žinodamas, jog atrestauravai 100%, bet nevažinėsi. Aš važinėsiu, tad man svarbu stabilumas bei saugumas, o tą suteiks naujos padangos, kurios, bėja, beveik įdentiškos raštu toms rusiškoms. Nežinau, gal tik man taip, jog norisi, kad technika būtu tvarkinga, pritaikyta šioms dienoms bei graži ne tik vidumi, bet ir išore.
Audriusa
Forumietis
Forumietis

Standartinė Audriusa »

Gautos padangos. Jos taip pat MITAS gamintojo. Tiesa sakant nesuprantu, kaip forumietis Sumskas2 rado taip pigiai, o aš už taip pat naujas įmonėje, prekiaujančioje tokiais dalykais, net dvigubai brangiau. Na ką padarysi, nupirkau tai nupirkau, per daug į plaučius neimu :-) Taip pat nupirkti ratams nauji sąlnikai ir pakeisti.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Zergman
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Zergman »

Kiek po laiko, bet, gal pravers kam :-) http://www.mitas-moto.lt/moto-padangos/ ... ms-highway

Labai gražus darbas :bravo: aš taip pat daryčiau. Kuo geresnį produktą reikia dėti, nebent kaip autorius sako - pasidėsi ir žiūrėsi.
8662O6653
Vartotojo avataras
Tomše
Forumietis
Forumietis

Standartinė Tomše »

Audriusa rašė:Kas iš tos restauracijos? Kad sau širdelėje geriau būtu? Žinoma, jog galima įdėti kitus analogiškus amortizatorius, kurie išoriškai skirsis beveik tik tiek, kad nesimatys spyruoklės, taip pat stebules, kurios, kad ir kokias neblogas gausi, bet vis vien bus ne to lygio nei prišlifuotos ir nudažytos aliuminio atspalviu. Dėl padangų, tai sakai geriau dėti senas rusiškas? Čia nebent jei pasidėsi garažiuke ir laikysi, žinodamas, jog atrestauravai 100%, bet nevažinėsi. Aš važinėsiu, tad man svarbu stabilumas bei saugumas, o tą suteiks naujos padangos, kurios, bėja, beveik įdentiškos raštu toms rusiškoms. Nežinau, gal tik man taip, jog norisi, kad technika būtu tvarkinga, pritaikyta šioms dienoms bei graži ne tik vidumi, bet ir išore.
Nereikėjo sakyti, kad stebules ruošiesi dažyti :-) Niekas nė nebūtų pastebėjas. Aš pas esu dažęs stebules ir jei gerai paruoši bei nudažai, tai net nesimato, kad jos dažytos...
Vartotojo avataras
RPM
Forumietis
Forumietis

Standartinė RPM »

boolidas rašė:Siaip temoje ir neparasyta, kad restauracija. Parasyta, akd zmogus nori atgaivinti motocikla nuo metalo kruvos iki TP. Tai ir daro kaip jam graziau ir geriau. Sitam forume isvis beveik nemaciau, kad kas restauruotu motocikla ar automobili, bet tebunie taip, bent kiek judesiuko bus.
Gautos nustikluotos ratų stebulės bei dar keletas aliuminių dalių. Iš pradžių planavau viską taip ir palikti, bet aš stengiuosi motociklą padaryti ne tik atrestauruotą, bet, kad jis būtu ir gražus, tad mąstau jog dažysiu ratus. Dažysiu nes smėliavimas ir stiklavimas vis vien nepaslėpė didžiųjų įlenkimų, įbrėžimų ir kitų trūkumų.

Šiaip tai tokias padangas (H-02 berots) gavau už 120lt x2vnt su kameromis, galėjau parupint + gero brendžio ''butilka'' :-) (pirkau savo ''bemkai''). Bet dėja permokėjai ''spikuliantui''.
Naudotos ir naujos Ural/Dnepr/K750/Jawa/Iž detalės
Dalių smėliavimas;
Aliuminio stikliavimas, poliravimas;
Paruošimas chromavimui.
Audriusa
Forumietis
Forumietis

Standartinė Audriusa »

Na man ir parvežė ir užsakė iš to nurodyto puslapio
www.mitas-moto.lt/moto-padangos/padango ... ms-highway

Ten, kaip ir ankščiau sakiau H-02 po 166Lt. už vnt. ir už parsiuntimą parduotuvėje žmogus sau paimė 50 Lt.
Audriusa
Forumietis
Forumietis

Standartinė Audriusa »

Gautas demferis. Reiks dabar žiūrėti kur galėčiau greituoju būdu persicinkuoti visus elementus.
Infektus
Forumietis
Forumietis

Standartinė Infektus »

dabar tos padangos pabrango ( kaip ir visur, nes brango medziagos joms gaminti), todėl jei praitais metais kainavo 150 lt, o dabar beveik 200 lt ( kalbu ne apie sitas padangas, kiek kitokias, bet esme ta pati)
862358722