Primenu,kad siandien renkames 18.30val.toje pacioje vietojeWANDERER rašė:Rytoj paskutinis men.ketvirtadienis-tradicinis susejimas kai visada 18.30
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Kasmėnesiniai susitikimai "Plieno paukštėje" Vln
Moderatorius: Moderatoriai
-
- Forumietis
Re: Susitikimai"Laiko rate"?
-
- moderatorius
Kas nupasiskolino vakar mano GRAITKELI ir saskrydzio programa?WANDERER rašė:Primenu,kad siandien renkames 18.30val.toje pacioje vietojeWANDERER rašė:Rytoj paskutinis men.ketvirtadienis-tradicinis susejimas kai visada 18.30
-
- Forumietis
Mes paskutiniai išėjome ir greitkelis gulėjo ant stalo paliktas. Man atrodo Egiss paėmė. Jeigu jis paėmė - atvešim į Kėdainius per paradą. Programos lyg ten nebuvo.Shumeras rašė:Kas nupasiskolino vakar mano GRAITKELI ir saskrydzio programa?WANDERER rašė:Primenu,kad siandien renkames 18.30val.toje pacioje vietojeWANDERER rašė:Rytoj paskutinis men.ketvirtadienis-tradicinis susejimas kai visada 18.30
-
- Forumietis
Susitikimai "Laiko rate"
Rytoj paskutinis menesio ketvirtadienis,susiejimas tradicineje vietoje, tradiciniu laiku
-
- Forumietis
-
- Forumietis
hm, idomus tas barmenas - kavine be jusu visu buvo beveik tuscia. gal jam siaip kas nepatinka ? gal per daug prirukyta ten buvo ?Kipshas rašė:Siūlau pakeisti susirinkimų vietą.
Tiems kas nebuvote paaiškinsiu priežastį: peržiūrint video medžiagą barmenas atjungė elektrą ir pradėjo aiškinti, kad sugadinome televizorių. Kai prasidėjo krepšinis - viskas vėl pradėjo veikti.

man eilini karta tenka apgailestauti, kad negalejau dalyvauti

-
- Forumietis
-
- Forumietis
na, prie Peugeuot labai jau Vilniaus pakrastis. As siaip irgi "uz" vietos pakeitima.Raims rašė:Labiau panašu, kad kažkam iš jų pagailo televizoriaus. Ir dar taip per akis meluoti: "sugadinote". Ką gi, patys kalti. Jei atsirastų kita vietelė - kodėl gi nepakeisti? Kažkas anksčiau siūlė, jei neklystu, kažkokią kavinukę prie Peugeot centro?
-
- Forumietis
-
- Forumietis