Labas visiems.Esu Eduardas.Turiu mašiniuką.408-1965 metų. Mielą mano širdžiai.Tvarkau potruputi.Nuotraukos senos.Žinoma nuemiau ''STOPUS'',išėmiau dujų įranga.Bandau ''pritemti'' kiek galima arčiau originalo.
Variklis 412moskvichiaus.Deja.Tikiuosi kitais metais,pavasarį techapžiūra praeiti.
Turiu bėda.Originale bėgiai jungiasi prie vairo.Nerandu dalių.O šiaip rieda!!!
Tikiuosi priimsit mane į savo šeimą.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
ecka000
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
-
Ledūklis
- Forumietis

Re: ecka000
Sveikas
Malonu, kad su Maskvičium. Dujas ir stopus tavo vietoj būtau palikęs. Stapai dėl saugumo, dujos dėl pigumo, reikalui esant. Kad variklis 412 reikia tik džiaugtis, jis galingesnis, be to buvo ir gamyklinių variantų 412 varikliais 408 kėbule. Bėgiai ant grindų irgi turi savo pliusų, nes tie prie vairo išsimala labai.
Malonu, kad su Maskvičium. Dujas ir stopus tavo vietoj būtau palikęs. Stapai dėl saugumo, dujos dėl pigumo, reikalui esant. Kad variklis 412 reikia tik džiaugtis, jis galingesnis, be to buvo ir gamyklinių variantų 412 varikliais 408 kėbule. Bėgiai ant grindų irgi turi savo pliusų, nes tie prie vairo išsimala labai.
Tel. 86 vienas 558 vienas 44.
-
Raimis
- ekspertas

Sveiki atvykę. Moskvičius- nors visuotinai ir nėra prestižo simbolis- pakankamai graži ir įdomi mašina. Puiku, kad jį tausojat. O numeris tai truputį pasistengus ir modelį atitiktų. 
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
Lukas.
- Forumo rėmėjas

O, smagu kad daugėja 408ų ant svieto.
gerai kad išlaikytos mzma grotelės, buferiai originalūs. Gal būtų galima salono foto?
-
ecka000
- Naujokas

Vidus laaabai apgailėtinas.sedynes suplyšusios,šonai taippat....
prietaisų skydelis 412, ''minkštas''.
laiko bus padarysiu nutraukas.
aš tikiuos daeis rankos ir iki vidaus.
prietaisų skydelis 412, ''minkštas''.
laiko bus padarysiu nutraukas.
aš tikiuos daeis rankos ir iki vidaus.