Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Gedeminas

Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.

Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai

Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
Gedeminas
Forumietis
Forumietis

Gedeminas

Standartinė Gedeminas »

Sveiki visi :hello:
Mano vardas Gedeminas (Gedeminas o ne Gediminas, čia taip dėlto, nes metrikuose padarė klaidą rašydami) 17m. Iš Lazdijų rajono. Prieš gerą mėnesį labai susidomėjau sovietiniais motociklais. Turiu Voschod 3m (pirktas taipogi prieš mėnesį) jam reikalinga restauracija, jis nėra originalus nes buvęs kontrabandinis, tad jei iškils problemų jį betaisant ar jam sugedus manau padėsit jas išspręsti :moped:
Štai kelios nuotraukos :mrgreen:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Re: Gedeminas

Standartinė Raimis »

Sveikas atvykęs. Dzūkų daugėja. :hello:
„Buvęs kontrabandinis“- tai varinėjot per sieną ir cigaretes vežiojot? Ale kad tokis ryškus, tai labai pastebimas turėjo būt. :mastau: :policija:
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
jarukas89
Forumietis
Forumietis

Standartinė jarukas89 »

Ale kas cia dabar pr mada buvo supainioti raides vardo,mano tevas irgi Gediminas,bet dokumentuose Gedeminas :D daug gyvenime problemu visokiuose poperizmuose paskui buvo,del tokios klaidos :D
Motociklų variklių remontas
Paulius ,tel .+37069318815
https://www.facebook.com/Pauliusmotorcycleworkshop/
Gedeminas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gedeminas »

Raimis.
Su šiuo motociklu važinėjo į Lenkiją per sieną. Per dieną padarydavo 5-7 važiavimus. Kai šitą motociklą pamačiau pirmą kartą iškarto užsinorėjau nusipirkti tik nežinojau kokia variklio būklė, nes septynis maždaug metus buvo nekurtas. Bet visų nuostabai jį pavyko užkurti su kojele ganėtinai greitai po 5-10 minimų kas voschodui manau yra labai gerai. Bakas pasiėmiau nuo kito seno voshodo nes tas kontrabandinis buvo pragulėjęs visą sezoną ant žemės tai ko aš ten tik neradau jame, ir tame sename bake pildavosi daugiausia 5 litrai kuro, nes kita visa vieta buvo perdaryta cigaretėms talpinti. Tuos „bardačiokus“ ar kaip ten juos pavadinti net nežinau, irgi buvo mėlyni tik kad vienas buvo pamestas, tai pasiėmiau abu raudonus. Dabar lauksiu oro atšilimo ir ant saulutės prasidės pirmieji mano ardymai :)
O galbūt dar pirksiu vieną voschodą ir mėginsiu atkurti originalą, nes su šiuo neįmanoma nes pervirintas čia visas rėmas, pats motociklas suaukštintas kad daugiau tilptų cigariukų. :banga:

jarukas86
Ir man pasitaiko visokių nesusipratimų su vardu, bet kai rašo kur nors visada pabrėžiu raidę E :lol:
Vartotojo avataras
Ledūklis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Ledūklis »

Sveikas :-)
Kontrabandinis Voskodas, nu čia geras :D (kažin, kontrabandinės Diesnukės nieks neturi?). Manau, jis toks savitas ir vienintelis, ir tokį reikia palikt, nepervirint. Tik nudažyt gražiai.
Tel. 86 vienas 558 vienas 44.
Gedeminas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gedeminas »

Ledūklis rašė:Sveikas :-)
Kontrabandinis Voskodas, nu čia geras :D (kažin, kontrabandinės Diesnukės nieks neturi?). Manau, jis toks savitas ir vienintelis, ir tokį reikia palikt, nepervirint. Tik nudažyt gražiai.
Tikriausiai paliksiu, tik atšilus orams paremontuosiu, kad į motociklą būtų panašus :)
Vasaros pradžioje nusižiūrėjau irgi dar vieną voschoda (Vasios mane apsėdo :D ) tai tą mėginsiu restauruoti.
Vartotojo avataras
Ledūklis
Forumietis
Forumietis

Standartinė Ledūklis »

Šaunu, kad apsėdo, nes nedaug žmonių kas Vaskodus tvarko :-) Sėkmės. Man irgi jie patinka, turiu Voskod-2.
Tel. 86 vienas 558 vienas 44.
Jawa Export
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawa Export »

Įdomus Voschod'as, gyvenime neteko nei girdėt nei matyt tokio - kontrabandinio :) Sėkmės Gedeminai. Turiu ir aš Voschod-3M ;)
Gedeminas
Forumietis
Forumietis

Standartinė Gedeminas »

Va dabar jau aptikau ir parsisiunčiau kovraveco, Voschod, 2, 2m, 3, 3m, 3m-01, 3m-02 eksploatacijos knygute tai reikia pasiruošti teoriškai prieš ardymus kad mažiau kvailų klausymų kiltų. Beje ieškau Voschod 3m sėdynės kartu su laikikliais, ir dar dviejų atskirų sėdynės laikiklių. Šeip kas ką turit susijusio su Vasiom pasiūlykit į pm arba tel: 860262386 (geriausia siutimas paštu, nes galimybės privažiuoti neturiu)
Beje jei kam reikia voshodo knygutės galite ir jūs ją parsisiųsti iš čia.
http://www.failai.lt/grbkq6rckzi3/Motot ... ya.pdf.htm
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Virusas :twisted: ten gyvena, o ne Voschodo instrukcijos. :issigandes:
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!