Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
iz jupiter 2k
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
Andriuszka
- Forumietis

Re: iz jupiter 2k
jeigu butu aujas visiskai mano motociklui komplektas tai susimokeciau 
-
sumskas2
- Forumietis

Is lenku man atveze naujus iz 350 su laikikleis [pilnus ] kainavo 800lt + 100lt kelione 
-
marjaxxx
- Aukcionų arbitras

O įdomu ar iš vis tokius gamina? Neteko matyt, kad kas dėtų, galbūt todėl, kad niekas nerestauruoja... Kolega iš forumo pamenu pirko naujus, bet dažytus (senų laikų) ir juos chromavo
-
Andriuszka
- Forumietis

na as manau akd teks chromuoti nes nauju nelabai kur surasiu 
-
Andriuszka
- Forumietis

laba diena, surinkinedamas iziuka susiduriau su detaliu trukumu, gal kas patartu kur galima toki gumini sandarikli nusipirt? 
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Andriuszka
- Forumietis

nelabai matosi, bet gal suprasit cia i fara isistato.
-
darinux
- Forumietis

Manau tiks, jei 12mm skyle, http://evita.lt/det-1398984-product.html
IŽ 56 - 1958m.
IŽ Jupiter 2
IŽ Planeta 4
Dniepr MT10-36 1975m.
K750 1961 m.
M-408 1965m.
Lada 21033 1981m.
Jawa 360
Jawa 638-5
IŽ Planeta 5
Iž 49
IŽ Jupiter 2
IŽ Planeta 4
Dniepr MT10-36 1975m.
K750 1961 m.
M-408 1965m.
Lada 21033 1981m.
Jawa 360
Jawa 638-5
IŽ Planeta 5
Iž 49
-
Andriuszka
- Forumietis

dokoju:)
iskylo problema, mano izo lopsiukas labai jau supuvo, nusipirkau kita tikedamasis kad man teks pakeisti tik sparna ir viskas bus ok, bet isardes pastebejau kad remas ne toks kaip maniskio, gal kas galetu pasakyti nuo kurio izo sitas lopsys, ar tokie buvo statomi ant tokio kaip mano izo? dekoju
iskylo problema, mano izo lopsiukas labai jau supuvo, nusipirkau kita tikedamasis kad man teks pakeisti tik sparna ir viskas bus ok, bet isardes pastebejau kad remas ne toks kaip maniskio, gal kas galetu pasakyti nuo kurio izo sitas lopsys, ar tokie buvo statomi ant tokio kaip mano izo? dekoju
-
Andriuszka
- Forumietis

mano remas, pas mane ant rato nera amortizatoriu, tik spyruokles i kebula, o cia atvirksciai
-
feisas
- Forumietis

nera cia tragedija persidaryk, arba dek kuris patinka.