Sveiki,esu Giedrius iš Šakių miesto. Esu šešiolikmetis vaikinas besimokinantis gimnazijoje. Laisvu laiku mėgstu paskaitinėti jūsų forumą, domėtis įvairiais senoviniais automobiliais, galbūt net labiau youngtimeriais, nes pats tokį turiu. Prieš maždaug pusę metų įsigijau Mercedes Benz W123 200D `81. Planuoju iki teisių susitvarkyt. Orginalumo nesieksiu ir turbūt su savo projektu nelabai tiksiu šiam forumui, nes daug piktų dėdžių sakys, kad tokią mašiną reikia išlaikyt orginalią. Nieko įspūdingo nedarysiu, tiesiog sutvarkysiu kėbulą, sužeminsiu važiuoklę, persiųsiu saloną ir galbūt įdėsiu įdomesnių dalių iš geresnių komplektacijų.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Giedrius.
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
-
boolidas
- Forumietis

-
wilkas
- Forumietis

Re: Giedrius.
Kaip vienas Anglijos kolekcionierius yra pasakes :"Po atominio karo tik isliks tarakonai ir Mercedes W123..."
.
Pats turiu sedana ir cupe 123 kebulais, jau nemazai laiko vazineju be jokiu rimtesniu gedimu(labai kantrus automobiliai)...
P.S.Sakai,kad nesilaikysi originalumo,tai gal 2l. dizelis sipnokas kasdieniam vazinejimui...
Pats turiu sedana ir cupe 123 kebulais, jau nemazai laiko vazineju be jokiu rimtesniu gedimu(labai kantrus automobiliai)...
P.S.Sakai,kad nesilaikysi originalumo,tai gal 2l. dizelis sipnokas kasdieniam vazinejimui...
Perku viską kas susije su Lietuvos MOTOCIKLIZMO JUDĖJIMU TARPUKARYJE (ženkliukai,nuotraukos,medaliai, pažymėjimai ir t.t.)
tel.nr. 862564562
tel.nr. 862564562
-
Giedrius.
- Naujokas

Ne su tokia mašina lakstyt, ramiam pasivažinėjimui po miestą man, o ir variklį keist tikrai nenoriu.
Atsiprašau,dėl nuotraukų kokybės. Padarysiu kitą kartą geresnių
Matosi kaip dabar atrodo ir kokius ratus pasiruošęs dėt.
Atsiprašau,dėl nuotraukų kokybės. Padarysiu kitą kartą geresnių
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Mercedes Benz W123 1981m. 2.0D
-
wilkas
- Forumietis

Na teko pasivazinet ir su 2l varikliu,tai ...bet cia aisku tik mano asmenine nuomone
.
Cia zenderio ratai?Kiek matosi,tai mersiuku standartines ligos ir pas tave
Cia zenderio ratai?Kiek matosi,tai mersiuku standartines ligos ir pas tave
Perku viską kas susije su Lietuvos MOTOCIKLIZMO JUDĖJIMU TARPUKARYJE (ženkliukai,nuotraukos,medaliai, pažymėjimai ir t.t.)
tel.nr. 862564562
tel.nr. 862564562
-
Giedrius.
- Naujokas

Ne zenderio,Eta Beta kažkoki
Ligų maišas jis,bet per du metus turėčiau sutvarkyt.
-
Juozasretro
- Forumo rėmėjas

negaliu nepalinkėt sėkmės šitam projekte,juolab,kad pačiam teko ilgokai važinėti su tokiu.mano,pikto dėdės patarimas,nori pasidraskyt,imk kokį bmw,ir daužyk.atsižvelgiant į tavo amžių ,energiją,potencijalą išsaugok šį modelį,kam,suprasi kai sulauksi pilnametystės.Jei Lietuvai jo nereikės,tai Hansas pasiūlys oi oi oi.
širdyje restauratorius-mėgėjas,bet ne kolekcininkas.
-
BIG
- Forumietis

Kad ju tiek vienetu buvo prigaminta, kad uzteks 100metu dar visiems. Vien kiek Afrikoj teko matyt, daugiau turbut negu pas mus visu modeliu vw vazineja..
-
Giedrius.
- Naujokas

Apie jokius pasidraskymus ir nekalbu,čia ne kasdieninė mašina. Mašina ramiam važinėjimui po miestą ar į renginius,turbūt niekas neatkreipia dėmesio, kad čia tik 40kW. Aš jau dabar suprantu puikiai, kam jį reikia išsaugot. Ačiū už palinkėjimą. Na,o BIG, galėčiau pasakyt tik tiek, kad pažiūrėtų kiek stovi pardavime jų ir kokios būklės. Buvo pagaminta 2,696,915 vnt.