Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Moto - VOSHOD 2 Originalumas

Čia diskutuojama apie viską kas susiję su senovinėmis transporto priemonėmis, išskyrus sritis kurios patenka į kitas forumo kategorijas.

Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai

Forumo taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.

Plačiau: Visos taisyklės
Vartotojo avataras
VERSLOVAS
Forumietis
Forumietis

Moto - VOSHOD 2 Originalumas

Standartinė VERSLOVAS »

Sveiki kolegos:)))noriu žinovų komentarų apie 1975 VOSHOD 2.
Radau netyčia pas pažystamą....kuris matydamas,kad turiu mažą parką USSR technikos - niekad neužsiminė, kad tarp jo didelio parko apynaujų motociklų,valčių ...turi šį seną motociklą:))
Žodžiu 1975 VOSHOD 2- seni rusiški dokumentai, bet užregistruot galima. Rida 1200km. Pagal įbrėžimus- nematau "dažymo požymių". Moto vedasi ir važiuoja. Motociklai manes nedomino .....bet- gal verta jį į mano kolekciją priglaust ir išlaikyt:))
Prašau pagalbos- kas neoriginalu? ir....svarbiausia kaina maximali už jį.Kadangi žmogų pažystų- jei jus mane itikinsite jį nupirkt....noriu sąžininga kaina ir sumokėt:))

Begalinis ačiū už komentarus:))
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
http://www.retrofest.lt
http://www.primeadmin.lt
MOSKVICH 427 75'
GAZ 21 66'
VIATKA V150 58'
Vartotojo avataras
VERSLOVAS
Forumietis
Forumietis

Re: Moto - VOSHOD 2 Originalumas

Standartinė VERSLOVAS »

:moped:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
MOSKVICH 427 75'
GAZ 21 66'
VIATKA V150 58'
Coolguy981
Forumietis
Forumietis

Standartinė Coolguy981 »

Na, šiais laikais, kiek pastebėjau nelabai kas vertina juos, lyginant su kokias Ižais Ar Jawomis. Bet manau su laiku jie dar kada vertę įgaus. Realiai jam dalių rast nebūtų problemos. Jei nedidelė kaina ir norisi jį išsaugoti, kodėl tada neįsigijus. Na jei būklė "ledinė", galima būtų mokėti ~1000lt.
Vartotojo avataras
VERSLOVAS
Forumietis
Forumietis

Standartinė VERSLOVAS »

Coolguy981 rašė:Na, šiais laikais, kiek pastebėjau nelabai kas vertina juos, lyginant su kokias Ižais Ar Jawomis. Bet manau su laiku jie dar kada vertę įgaus. Realiai jam dalių rast nebūtų problemos. Jei nedidelė kaina ir norisi jį išsaugoti, kodėl tada neįsigijus. Na jei būklė "ledinė", galima būtų mokėti ~1000lt.
Ačiū už pirmus komentarus Coolguy981:) Man kolkas stimulas gal įsigyt jį yra tik dėl to, kad tikrai atrodo spalva yra originali (visą naktį googlinaus:)) ir atrodo kaip naujas:) Teks net A kategorija laikytis jei pirksiu:)) Kaina man pasakė apytiklsę- 1600lt.Bet noriu aišku pirkt už protingą maximalią kainą...na ir neskriaust pažystamo...:)

Na foto nėra kolkas geros...bet ar ten komplektacija yra originali:)?
MOSKVICH 427 75'
GAZ 21 66'
VIATKA V150 58'
sumskas2
Forumietis
Forumietis

Standartinė sumskas2 »

VERSLOVAS rašė:
Coolguy981 rašė:Na, šiais laikais, kiek pastebėjau nelabai kas vertina juos, lyginant su kokias Ižais Ar Jawomis. Bet manau su laiku jie dar kada vertę įgaus. Realiai jam dalių rast nebūtų problemos. Jei nedidelė kaina ir norisi jį išsaugoti, kodėl tada neįsigijus. Na jei būklė "ledinė", galima būtų mokėti ~1000lt.
Ačiū už pirmus komentarus Coolguy981:) Man kolkas stimulas gal įsigyt jį yra tik dėl to, kad tikrai atrodo spalva yra originali (visą naktį googlinaus:)) ir atrodo kaip naujas:) Teks net A kategorija laikytis jei pirksiu:)) Kaina man pasakė apytiklsę- 1600lt.Bet noriu aišku pirkt už protingą maximalią kainą...na ir neskriaust pažystamo...:)

Na foto nėra kolkas geros...bet ar ten komplektacija yra originali:)?
Nei dabar nei, ankciau jie nebuvo vertinami :-) . O del pazystamo manau jis nesikuklina 88888)
Vartotojo avataras
aivaras.
Forumietis
Forumietis

Standartinė aivaras. »

Na jei dokumentai sutvarkomi, tai aš tų 1600 nepagailėčiau už šį beveik nauja motociklą.
Na šios markės motociklus mažai kas mėgsta, todėl turėdamas jį renginiuose tikrai išsiskirsi tarp visų dažniausiai sutinkamų IŽ 49 , 56, senučių jawų ir k750.
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

Iš pastebėtų trūkumų:
1. Bagažinėje prigręžiota skylių.
2. Nėra vienos bako gumos.
3. Užvedimo kojelė pusiau nuspausta- yra problemų su atmetimo spyruokle.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Opozitas
Naujokas
Naujokas

Standartinė Opozitas »

Originalus, nerestauruotas eksponatas visada turi nepalyginamai didesnę vertę nei restauruotas, juolab, kad Lietuvoje tokių tikrai bus mažuma. Manau jeigu pavyktų truputį pasiderėt nuo 1,6kLt vertėtų imt, po kelerių metų kaina tikrai kils.
Vartotojo avataras
VERSLOVAS
Forumietis
Forumietis

Standartinė VERSLOVAS »

Ačiū forumiečiai, kad komentuojat mano "galvos skausmą"- tiesa malonu:) Vakar naktį idėjau foto ir facebook savo....tai šian per baikerių atidarymą Vilniuj....sulaukiau daug palaikymo..kad tokį variantą tikrai reik pirkt...net žmonės turėdami po keletą HARLEYu ....jį su mielu noru įsigytų:)).....iš tiesu ....taip, turbūt pirksiu---90/100%..)) bet ....kadangi nesu "perekupas"....žinau vieną gerb.forumieti - kuriam ji pasiulyciau pirmam, jei persigalvociau del pirkimo:)....o jei ir nupirksiu.....kol neturiu A kategorijos.....tikrai paskolinciau "forumieciui" prisimint gerus senus laikus ir pasiskolint savatgaliui:))

P.S. iš teisų atsimenu pirmą savo oldtimerį MOSKVICH 427.Stovėjo visas perpuvęs, apleistas metaliniam garaže.....o aš rinkau tik modeliukus, ussr laikų žaislus......- ir man pasakė kad eis moskviciukas į presą.....ir aš nukrypau nuo modeliukų rinkimo ir ne tik, kad nupirkau....bet ir įdėjau tiek darbo,pinigų- ir tas pakiegęs moskviciukas tapo mano vestuvių mašina:))...na po to prasidejo liga.....išgelbejau GAZ 21 nuo Ukrainos pirkeju:)) ZAZ 1102 TAVRIA, LUAZIKA 969 nuo preso:))))......dabar matau kad VOSHOD gal tikrai vertas....isiliet i buri:))....ir tikiuos mano paauge vaikai tai puoseles........kolkas jiems 9 menesiai bahuriukui....ir 3 metukai dukrai:)) exx..............
MOSKVICH 427 75'
GAZ 21 66'
VIATKA V150 58'
Jawa Export
Forumietis
Forumietis

Standartinė Jawa Export »

Verta pirkt šį motociklą ;)