Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Jupiter
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
-
Jupiter
- Naujokas

Jupiter
Sveiki forumieciai. I mano rankas papuole 1970m IZ JU 2K su lopsiu. Kol jis dar nebuvo pas mane atkeliaves, galvojau naudoti kaip dekoracija sode, tipo geles lopselyje sodinti. Bet kai ji pamaciau nuomone ryskiai pasikeite. Taigi jis bus prikeliamas. Beieskant info atklydau i jusu foruma. Foto bus veliau. Gyvenu Veivirzenuose.
-
Alexx
- Forumietis

Re: Jupiter
Sveikinu papyldzius motociklistu gretasJupiter rašė:Sveiki forumieciai. I mano rankas papuole 1970m IZ JU 2K su lopsiu. Kol jis dar nebuvo pas mane atkeliaves, galvojau naudoti kaip dekoracija sode, tipo geles lopselyje sodinti. Bet kai ji pamaciau nuomone ryskiai pasikeite. Taigi jis bus prikeliamas. Beieskant info atklydau i jusu foruma. Foto bus veliau. Gyvenu Veivirzenuose.
-
Jupiter
- Naujokas

Re: Jupiter
Aciu. Moticiklistas jau kaip ir nelabai naujokas. Vazineju su pertraukom nuo 1977m. Tik va remontui tikiuosi jusu pagalbos patarimais ir kitkuo. Pas jus cia labai daug geros informacijos. Tikiuosi busit atlaidus uz kvailus klausimus kaip forumo naujokui.Alexx rašė:Sveikinu papyldzius motociklistu gretasJupiter rašė:Sveiki forumieciai. I mano rankas papuole 1970m IZ JU 2K su lopsiu. Kol jis dar nebuvo pas mane atkeliaves, galvojau naudoti kaip dekoracija sode, tipo geles lopselyje sodinti. Bet kai ji pamaciau nuomone ryskiai pasikeite. Taigi jis bus prikeliamas. Beieskant info atklydau i jusu foruma. Foto bus veliau. Gyvenu Veivirzenuose.