Juosteles ant sparnų ir bako dažiau aš.
Buvau iškėlęs klausimą, tai vyrukai, reikėjo parašyt milimetrus šitoj temoj, o ne dabar, kai jau nudažyta.
http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f=1&t=51417
Asmeniškai, vizualiai žiūrint in nuotraukas, jau buvau susiruošęs piešt dvigubai siauresnes, bet, kaip minėjo savininkas, kažkas jau buvo prieš tai išdažęs rėmą, taigi priėjom bendrą išvadą, kad dažysiu pagal rėmą. Kokius matmenis man pasakė, tokius padariau.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Bmw R35 1940
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
Ledūklis
- Forumietis

Re: Bmw R35 1940
Tel. 86 vienas 558 vienas 44.
-
karolis_1
- Forumietis

Viskas gerai su tom juostelėm, aš patenkintas.
-
blackrawen
- Forumietis

-
dalius-nsu
- Forumietis

Juosteles reikia taisyti. Suprantu ,tingisi gal, nesinori, papildomos išlaidos ,bet tik teisingai nudažius nesusilauksite kritikos ir ramiai miegosite. Daugelis mūsų daro klaidas ,bet stengiames jas taisyti . Nepamirškite, tai juk prieškarinis R35
,kurio vertė ir dėmesys teisingai restauravus viršija pokarinius R35 modelius, tad šiek tiek labiau pasistenkite
,viskas pavyks.
-
karolis_1
- Forumietis

Jau viskas posfaktum, tikrai nesiruošiu naujai dažyti skardų ir rėmo, kad juostelės būtų puse milimetro smulkesnės. reikėjo atsakyti į žmogaus klausimus kai buvo klausta, o ne priekaištauti po visų darbų.dalius-nsu rašė:Juosteles reikia taisyti. Suprantu ,tingisi gal, nesinori, papildomos išlaidos ,bet tik teisingai nudažius nesusilauksite kritikos ir ramiai miegosite. Daugelis mūsų daro klaidas ,bet stengiames jas taisyti . Nepamirškite, tai juk prieškarinis R35,kurio vertė ir dėmesys teisingai restauravus viršija pokarinius R35 modelius, tad šiek tiek labiau pasistenkite
,viskas pavyks.
-
Fon
- Forumietis

Visiškai teisingai , vuogienė mano , ką noriu , tą darau . Noriu - laižau , noriu - snukį tepukarolis_1 rašė: Jau viskas posfaktum, tikrai nesiruošiu naujai dažyti skardų ir rėmo, kad juostelės būtų puse milimetro smulkesnės. .
Teisingai Dalius pasakė - ,,tingisi gal, nesinori, papildomos išlaidos, bet tik teisingai nudažius nesusilauksite kritikos ir ramiai miegosite.''
Dabar gi tas pats , kaip kad būčiau Zündapp'ui juosteles uždažęs ...
+370 610 60134
Jei bijai - nedaryk , jei darai - nebijok
Jei bijai - nedaryk , jei darai - nebijok
-
karolis_1
- Forumietis

Sukūriau naują temą, bendrų diskusijų skiltyje, bet niekas jau keletą dienų neatsako, tai klausiu čia, gal kas esate susidūrę su detalių pirkimu iš šios svetainės? http://www.omega-oldtimer.de/
-
Zergman
- Forumo rėmėjas

Elektroninis paštas yra: rašai, klausi, sužinai atsakymus į rūpimus klausimus.karolis_1 rašė:Sukūriau naują temą, bendrų diskusijų skiltyje, bet niekas jau keletą dienų neatsako, tai klausiu čia, gal kas esate susidūrę su detalių pirkimu iš šios svetainės? http://www.omega-oldtimer.de/
8662O6653
-
karolis_1
- Forumietis

Aš klausiu ar kas nors iš čia esančių yra siuntęs iš tos svetainės. Atidžiau skaitykit.Zergman rašė:Elektroninis paštas yra: rašai, klausi, sužinai atsakymus į rūpimus klausimus.karolis_1 rašė:Sukūriau naują temą, bendrų diskusijų skiltyje, bet niekas jau keletą dienų neatsako, tai klausiu čia, gal kas esate susidūrę su detalių pirkimu iš šios svetainės? http://www.omega-oldtimer.de/
-
pofke78
- moderatorius

Jei nerašo niekas, vadinas nesiuntęs.karolis_1 rašė:Aš klausiu ar kas nors iš čia esančių yra siuntęs iš tos svetainės. Atidžiau skaitykit.Zergman rašė:Elektroninis paštas yra: rašai, klausi, sužinai atsakymus į rūpimus klausimus.karolis_1 rašė:Sukūriau naują temą, bendrų diskusijų skiltyje, bet niekas jau keletą dienų neatsako, tai klausiu čia, gal kas esate susidūrę su detalių pirkimu iš šios svetainės? http://www.omega-oldtimer.de/