Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Suomija

Čia talpinamos nuotraukos ir video informacija

Moderatoriai: Shumeras, TVR, Moderatoriai

Vartotojo avataras
MAKAS
Forumietis
Forumietis

Standartinė MAKAS »

Kazkaip si tema sukele daug keblumu,ankstesnese temose tiek priestaravimu ir abejoniu dar nebuvo :roll: Nezianu ar tai yra ziniu trukumas ar pernelyk didelis pasikliovimas suomio zodziais.
Vartotojo avataras
laurynas400
Forumietis
Forumietis

Standartinė laurynas400 »

Gal aš ir klystu, arba painioju su kažkuo, kad mačiau reklaminį prospektėlį su lekiančiu kremliuku, jo išsiviepusiu šoperiu ir tuo atsikišusiu posūkių, mle nu negali būti, kad prisisapnavo... :shock:
Vartotojo avataras
Raimis
ekspertas
ekspertas

Standartinė Raimis »

laurynas400 rašė:Gal aš ir klystu, arba painioju su kažkuo, kad mačiau reklaminį prospektėlį su lekiančiu kremliuku, jo išsiviepusiu šoperiu ir tuo atsikišusiu posūkių, mle nu negali būti, kad prisisapnavo... :shock:
Prospektėlis tikriausiai buvo "Avtoeksport" arba kokios nors užsienio firmos prekiaujančios Moskvičiais. Konferencijoje Auto.ru buvo nemažai diskusijų šia tema ir vieninga nuomonė- atsilenkiantys posūkiai buvo eksportinių "kremliukų" atributas ir buvo montuojami tikriausiai jau užsienyje.
Forume rašome lietuviškai. :Lietuva: !!!
Vartotojo avataras
laurynas400
Forumietis
Forumietis

Standartinė laurynas400 »

Va, o ką aš sakiau...
Jo yra racijos, nes daug dilerių užsienyje dedavo ant viršaus "tuningo", nors truputį bet buvo visokių.