Žinoma, kad ne apie įgaliotus ar net paprastus servisus. Išvis aš apie juos bendrai prastos nuomonės, nes tik vokišką kokybę ir moka remontuoti, ir ta kokybė dažniausiai baigiasi ties ten, kur dar užtenka su primityviais būdais ir įrankiais, o viso kito net imtis nenori, o jei apsiima - paskui paprastam žmogeliui tvarkyt reikia
Paskutinis atvejis - kai servisiniai meistrai ne vieni atsisakė žmogui pakeisti pagrindinio stabdžių cilindro remontinį komplektą. Sutinka tik keisti patį cilindriuką nauju, kurio kaina 600-800Lt, nes ne VW ir tokių padielkų, kaip Topran, nėra rinkoje, tai originalas. Jei nerasim Cifam, Autofren, Delphi ar panašiai, sudėsiu, jei reiks, aš pats jam tą komplektą, o jei nesigaus techniškai - įdėsim naudotą cilindrą ir važiuos.
Beje, tamsta, reiktų skirti "garažinius" nuo "dirbančių garaže", nes šitos dvi sąvokos - kaip diena ir naktis...
O viešai reikšti savo nuomone forume apie varžtus, manau, galima? Ar ne? Niekas nieko neeskaluoja, forume diskutuot bando. Kokybiškus varžtus (ne Lietuvoje pirkti ir dėti) esu pats savo rankom tris kartus prisukęs jau po pirmo prisukimo, ir tas motoriukas dabar kasdien mano naudojamas, tad taip triesti nereikia. Žinoma, trečią kartą sukant su kolega Francisco abiems rankos jau truputį drebėjo, bet viskas gerai