Dėkoju už supratimą.
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
Dingo Volga.
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
Forumo taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.
Plačiau: Visos taisyklės
I dalis. Bendrosios nuostatos
1) Forume būtina laikytis Lietuvos Respublikos įstatymų, bei bendrų etikos normų: neįžeidinėti diskusijų dalyvių, jų pomėgių ar transporto priemonių, būti sąžiningiems. Pagarbos pašnekovui laikymasis – esminis kultūringo bendravimo forume bruožas. Forumas yra skirtas išsilavinusiems ir kultūringiems žmonėms.
2) Forume netoleruojamas betikslis žinučių rašymas. Į tai įeina ir rašymas ne tam skirtose temose, tų pačių žinučių kartojimas, emocijų reiškimas, dviejų vartotojų viešas susirašinėjimas. Bet kokias pastabas dėl forumo taisyklių laikymosi turi teisę pateikti tik forumo moderatoriai.
3) Forumas yra skirtas senovinių transporto priemonių gerbėjams. Forume senovine laikoma tokia transporto priemonė, kuriai žinutės parašymo dieną yra suėję 30 ir daugiau metų. Diskusijos apie jaunesnes transporto priemones draudžiamos.
5) Iš kiekvienos naujai sukurtos temos pavadinimo turi būti suprantama temos (diskusijos, klausimo) esmė. (Teisingas temos pavadinimas – „GAZ 69 priekinis tiltas“, neteisingas temos pavadinimas – „Priekinis tiltas“.).
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
7) Kiekvienas vartotojas, savo žinutėje prisegdamas failą, kartu patvirtina bei prisiima iš to išplaukiančią atsakomybę, kad failas pateikiamas nepažeidžiant kitų asmenų autorinių teisių. Visi ginčai dėl autorinių teisių yra sprendžiami teisme tarp autoriaus ir tariamai jo teises pažeidusio asmens. Forumas nėra teismas ir autorinių ginčų nenagrinėja.
9) Forume skatinamas bendravimas taisyklinga lietuvių kalba. Kitos tautybės forumiečiams leidžiami daliniai nukrypimai.
Plačiau: Visos taisyklės
-
Foreigner
- Forumietis

Dingo Volga.
Sveiki visi. Yra tokia situacija. Buvau nupirkęs Gaz 21 - trečios laidos eksportinį variantą,Panevežyje. Pinigai buvo sumokėti pardavėjui. Volga stovėjo jo kieme, po to žmogus pardavė namą ir išvarė mašiną ant gatvės, prie pat namo. Pagal kaimynus , buvo atvažiavę žmonės ir ją išsitempė, kaimynai pagalvojo, jog tai aš. Po laiko skambina savininkas ir sako , kad mašinos nebėra. Po to buvo matyta mašina viename kieme , Panevežyje. Vakar apsilankius ten, mašinos nėra. Kažkas kažkaip pardavė ją į Vilnių. Esmė tame, kad mašina nurašyta ir dokumentai likę pas pirmają savininkę.. Situacija atrodo kvailai, bet nėra tokia jau maloni , kai sumoki 3000 už mašiną ir jos nebėra. Gal yra žinančių kur šiuo metu stovi ar , kas nusipirko 21 Volgą iš Panevežio per skelbimą. Informacija būtų naudinga. Valst.numerio dabar pasakyt negaliu, bet pirmadienį su tikrąja savininke važiuosim ir rašysim pareiškimą ,dėl automobilio dingimo. Daugiau minčių nėra. Žmogaus vardas kuris nusipirko ar tai Saulius ar Linas iš Vilniaus...daugiau informacijos nėra. Gal kas ką nors patars ar pagelbės.
Dėkoju už supratimą.
Dėkoju už supratimą.
-
pofke78
- moderatorius

Re: Dingo Volga.
Kaip sakoma lazda turi du galus.
Pradedi pajaust tai.
Ir iš kur tas supratingumas atsiras, kai jau tiek forume apsiš....
Pradedi pajaust tai.
Ir iš kur tas supratingumas atsiras, kai jau tiek forume apsiš....
-
tauras000
- Forumo rėmėjas

Gal kiek per ilgai laikei pas pardaveja, nupirkai, zmogus pardave nama, i gatve po to istempe, reik labiau rupintis savo nuosavybe.Foreigner rašė:Sveiki visi. Yra tokia situacija. Buvau nupirkęs Gaz 21 - trečios laidos eksportinį variantą,Panevežyje. Pinigai buvo sumokėti pardavėjui. Volga stovėjo jo kieme, po to žmogus pardavė namą ir išvarė mašiną ant gatvės, prie pat namo. Pagal kaimynus , buvo atvažiavę žmonės ir ją išsitempė, kaimynai pagalvojo, jog tai aš. Po laiko skambina savininkas ir sako , kad mašinos nebėra. Po to buvo matyta mašina viename kieme , Panevežyje. Vakar apsilankius ten, mašinos nėra. Kažkas kažkaip pardavė ją į Vilnių. Esmė tame, kad mašina nurašyta ir dokumentai likę pas pirmają savininkę.. Situacija atrodo kvailai, bet nėra tokia jau maloni , kai sumoki 3000 už mašiną ir jos nebėra. Gal yra žinančių kur šiuo metu stovi ar , kas nusipirko 21 Volgą iš Panevežio per skelbimą. Informacija būtų naudinga. Valst.numerio dabar pasakyt negaliu, bet pirmadienį su tikrąja savininke važiuosim ir rašysim pareiškimą ,dėl automobilio dingimo. Daugiau minčių nėra. Žmogaus vardas kuris nusipirko ar tai Saulius ar Linas iš Vilniaus...daugiau informacijos nėra. Gal kas ką nors patars ar pagelbės.
Dėkoju už supratimą.
Perku Jawa 353 duslintuvus, alkūnes, ratlankių lankus
Traktorius: DT-20 1964
Tula TMZ
M-72
Jawa 353
Tula TMZ
M-72
Jawa 353
-
Foreigner
- Forumietis

[/quote]
Gal kiek per ilgai laikei pas pardaveja, nupirkai, zmogus pardave nama, i gatve po to istempe, reik labiau rupintis savo nuosavybe.[/quote]
Aš tą puikiai suprantu, kad reikia rūpintis. Bet kokia teise turi išsivaryt ne savo mašiną? Kalbėt ką tik su tuo Linu iš Vilniaus. Neigia pirkęs volgą, nes jam netinka bė dokumentų ir taip toliau, pasakoja, gal kokioj supirktuvėj bus ar dur Panevežy. Po to buvo skambinta žmogui kuris pasiūlė tą Volgą Linui. Pastarasis atvažiavo į Panevežį, atsitempė tą mašina pas siūliusio kaimyną ir kitą dieną atvažiavo pasiimt su traliuku. Kaip psakojo, kad vairavo žalios spalvos Subaru , ar tai impreza ar tai outback.(spėju). Susirašė pirkimo pardavimo sutartį , nors nesuprantu kaip ją gali susirašyt, kai savivninkas nieko neparduoda ir išvažiavo į Vilnių. Tas pasakymas ,kad reikia rūpintis savo transporto priemonė man kažkaip įdomiai atrodo iš jūsų, jei aš negaliu pasiimti jos,tai vadinas pasiemu , kada bus transportas parsigabent, o pinigus esu sumokėjęs ir niekam priekaištų nėra.
Gal kiek per ilgai laikei pas pardaveja, nupirkai, zmogus pardave nama, i gatve po to istempe, reik labiau rupintis savo nuosavybe.[/quote]
Aš tą puikiai suprantu, kad reikia rūpintis. Bet kokia teise turi išsivaryt ne savo mašiną? Kalbėt ką tik su tuo Linu iš Vilniaus. Neigia pirkęs volgą, nes jam netinka bė dokumentų ir taip toliau, pasakoja, gal kokioj supirktuvėj bus ar dur Panevežy. Po to buvo skambinta žmogui kuris pasiūlė tą Volgą Linui. Pastarasis atvažiavo į Panevežį, atsitempė tą mašina pas siūliusio kaimyną ir kitą dieną atvažiavo pasiimt su traliuku. Kaip psakojo, kad vairavo žalios spalvos Subaru , ar tai impreza ar tai outback.(spėju). Susirašė pirkimo pardavimo sutartį , nors nesuprantu kaip ją gali susirašyt, kai savivninkas nieko neparduoda ir išvažiavo į Vilnių. Tas pasakymas ,kad reikia rūpintis savo transporto priemonė man kažkaip įdomiai atrodo iš jūsų, jei aš negaliu pasiimti jos,tai vadinas pasiemu , kada bus transportas parsigabent, o pinigus esu sumokėjęs ir niekam priekaištų nėra.
-
pofke78
- moderatorius

Tau irgi pinigai sumokėti, priekaištų yra, bet tau tai neįdomuForeigner rašė:
-
tauras000
- Forumo rėmėjas

Gal ir klistu, tik is tamstos pasakojimu supratau, kad volga stovejo daugiau nei metus kokius.Foreigner rašė: Aš tą puikiai suprantu, kad reikia rūpintis. Bet kokia teise turi išsivaryt ne savo mašiną? Kalbėt ką tik su tuo Linu iš Vilniaus. Neigia pirkęs volgą, nes jam netinka bė dokumentų ir taip toliau, pasakoja, gal kokioj supirktuvėj bus ar dur Panevežy. Po to buvo skambinta žmogui kuris pasiūlė tą Volgą Linui. Pastarasis atvažiavo į Panevežį, atsitempė tą mašina pas siūliusio kaimyną ir kitą dieną atvažiavo pasiimt su traliuku. Kaip psakojo, kad vairavo žalios spalvos Subaru , ar tai impreza ar tai outback.(spėju). Susirašė pirkimo pardavimo sutartį , nors nesuprantu kaip ją gali susirašyt, kai savivninkas nieko neparduoda ir išvažiavo į Vilnių. Tas pasakymas ,kad reikia rūpintis savo transporto priemonė man kažkaip įdomiai atrodo iš jūsų, jei aš negaliu pasiimti jos,tai vadinas pasiemu , kada bus transportas parsigabent, o pinigus esu sumokėjęs ir niekam priekaištų nėra.
Vienaip ar kitaip patarimas, pirmiausia rasyti pareiskima ir nurodyti itariamuosius, tegul pakrato.
Perku Jawa 353 duslintuvus, alkūnes, ratlankių lankus
Tula TMZ
M-72
Jawa 353
Tula TMZ
M-72
Jawa 353
-
Foreigner
- Forumietis

Mašina stovėjo nuo rudens kieme, kuriame gyveno ir tik Gruodį buvo išvaryta. Jokių metų nebuvo. O nebuvo važiuota pasiimt , nes nebuvo progos pasiimt ir šiaip visokių bėdų,bet tai nėra viso šito esmė.
-
Raimis
- ekspertas

Ar nebūtų paprasčiau išsiaiškinti situaciją, jei įdėtumėte dingusio automobilio nuotraukas?
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
pofke78
- moderatorius

Jeigu imant tavo pažadus, kad per savaitę klaidas ištaisysi, o jau laukiu daugiau nei metus, tai ta Volga ten nuo pagaminimo matyt stoviForeigner rašė:Mašina stovėjo nuo rudens kieme, kuriame gyveno ir tik Gruodį buvo išvaryta. Jokių metų nebuvo. O nebuvo važiuota pasiimt , nes nebuvo progos pasiimt ir šiaip visokių bėdų,bet tai nėra viso šito esmė.
-
Foreigner
- Forumietis

Nuotraukų šiuo metu neturiu, bet pamėginsiu surasti. 21 Volga 3 laidos eksportinis variantas, chromai ant sparnų, spalva balta, iš išorės nesimato rūdžių. Valst.nr bė pirmadienio susitikimo su savininke nepasakysiu. Aišku apibūdinimas nekoks, bet žmogus kuris nupirko šią mašiną vairuoja žalią subaru universalą, vardu Linas. O dėl pareiškimo apie vagystę ( nors ne mano reikalas kas iš ko nupirko ir kaip tai darė) bus pranešta pirmadienį.