Tikrai patarčiau su oro filtro nuėmimu pažaisti...Andriuszka rašė:kaip sako pirmas blinas buna prisviles:) tai ir mano pirmas darbas , yra daug niuansu kur prisikabinti galima bet as stengiuosi.
tarpas tarp zvakes kontaktu geras, plokstumos nutuorcuotos idealiai ligiai, tai netikiu kad butu kokiu nors nesandarumu, akuma krauna ant laisvu apsuku 6.74v gal, dabar tiksliai nepamenu,man rodos kad uzmeta zvake, bet idomumo deliai pabandziau kai uzgeso nepaviko man jo uzkurti, nieko visai nedariau kita diena tiesiog atejau ir be problemu uzsikure:)
db man yra abejoniu, knygoje buvo parasyta kad reikia tepalo ipilti i ta anga kur smagratis sukasi ipiliau kiek priklauso, bet ar reikejo? gal ji isten man pakelia ir taip gaunasi?
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
iz jupiter 2k
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai
Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.
Plačiau: Visos taisyklės
-
tauras000
- Forumo rėmėjas

Re: iz jupiter 2k
Perku Jawa 353 duslintuvus, alkūnes, ratlankių lankus
Traktorius: DT-20 1964
Tula TMZ
M-72
Jawa 353
Tula TMZ
M-72
Jawa 353
-
Andriuszka
- Forumietis

ok aciu, tarkim jeigu pades , tai kaip issprest problema?:)
-
tauras000
- Forumo rėmėjas

Karbiuratorių pareguliuot, adatą gal pradžiai per vieną padėtį nuleisti (jei teisingai pamenu), paliesint mišinį, gal šaltas kiek sunkiau kursis, bet po "Apkatkės" reikėtų iš naujo perreguliuot ir viskas būtų geraiAndriuszka rašė:ok aciu, tarkim jeigu pades , tai kaip issprest problema?:)
Tula TMZ
M-72
Jawa 353
Tula TMZ
M-72
Jawa 353
-
Andriuszka
- Forumietis

supratau, dekoju:)
-
pofke78
- moderatorius

Jei mišinys per riebus, tai po užgesimo žvakė labai taukuota turėtų būt.
-
tauras000
- Forumo rėmėjas

Tai jis taip ir rašo, panašu, kad užmetaAndriuszka rašė:kaip sako pirmas blinas buna prisviles:) tai ir mano pirmas darbas , yra daug niuansu kur prisikabinti galima bet as stengiuosi.
tarpas tarp zvakes kontaktu geras, plokstumos nutuorcuotos idealiai ligiai, tai netikiu kad butu kokiu nors nesandarumu, akuma krauna ant laisvu apsuku 6.74v gal, dabar tiksliai nepamenu,man rodos kad uzmeta zvake, bet idomumo deliai pabandziau kai uzgeso nepaviko man jo uzkurti, nieko visai nedariau kita diena tiesiog atejau ir be problemu uzsikure:)
db man yra abejoniu, knygoje buvo parasyta kad reikia tepalo ipilti i ta anga kur smagratis sukasi ipiliau kiek priklauso, bet ar reikejo? gal ji isten man pakelia ir taip gaunasi?
Tula TMZ
M-72
Jawa 353
Tula TMZ
M-72
Jawa 353
-
pofke78
- moderatorius

O jei pariebinimo adata nenusileidžia pilnai?
-
tauras000
- Forumo rėmėjas

Matai, lengva kalbėti tam kas susidūręs, o kaip jis pirmą kartą, nežinau kaip patart...tik per vargus įgaus žinių patirties, mes irgi per tą praėjom, pagirtina, kantrybės jam, tegul žaidžia, ras priežastį...visi žinom, kad dažniausiai pati niekingiausia, papraščiausia ta priežastis būnapofke78 rašė:O jei pariebinimo adata nenusileidžia pilnai?
Tula TMZ
M-72
Jawa 353
Tula TMZ
M-72
Jawa 353
-
Andriuszka
- Forumietis

nežinau kaip teisingai issireikst,padsoso adata iki galo nuleista,nes troselis dar nepajungtas, kita adata ant sklendes stovi ant antro nuo virsaus griovelio, jei su misiniu tai gali but kad su tepalais persistengiau i benzina pildamas,ir korbiuratorius ne teisingai sureguliuotas:)
-
pofke78
- moderatorius

Jei abejoji dėl alyvos kiekio benzine, tai geriau išleisk tą benziną ir sumaišęs įpilk naujo.
50 gramų alyvos į litrą benzino pridirbimo metu.
50 gramų alyvos į litrą benzino pridirbimo metu.