o čia labai svarbu tikslų pavadinimą parašyti, man tai nemaišo?pofke78 rašė:Nereiktų į remontą perkelt?
manau, kad nereikia
Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

o čia labai svarbu tikslų pavadinimą parašyti, man tai nemaišo?pofke78 rašė:Nereiktų į remontą perkelt?

Jo, man ir po to į galvą daėjo, kad reikėjo, būtų dar gražiau atrodęaivaras. rašė:Atrodo neblogai , tik cilindrą reikėjo juodai dažyt.

Tikrai tvarkingai suremontuota Panonnia. Sveikinimai su pabaigimu.Dainys16 rašė:Jo, man ir po to į galvą daėjo, kad reikėjo, būtų dar gražiau atrodęaivaras. rašė:Atrodo neblogai , tik cilindrą reikėjo juodai dažyt.![]()
Arba reiks vėliau kada nudažyt

Dėkui dėkui už pagyrimusRaimis rašė:Labai gražu. Ypač kontrastas su buvusiu prieš remontą. Sveikinu pabaigus.

Susiveržk vairo demferi, turetu nebepurtyti, visi motociklai su priekaba drasko vaira paleidus.Dainys16 rašė:Na ka, noriu su jumis pasidalinti savo Pannonios T1 1961 m atlikto remonto nuotraukomis![]()
dar keletas smulkmenėlių reikia užbaigti, bet nekantravau įkelti ir parodyti, kad šis projektas beveik užbaigtas, jau teko ir![]()
tik turiu bėda su lopšeliu, jį reikia reguliuoti, nes važiuojant didesniu greičiu, paleidus vairą, jis pradeda purtitis, ir priekis lopšelio ko gero per aukštai iškeltas??![]()
Gal kas turite kokių patarimų? buvo stengiamasi atreguliuoti pagal schemą, kuri pateikta motociklo pase.