Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.

Vykdomas projektas Kovrovec K 175A restauracija

Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.

Moderatoriai: TVR, rcepa, Moderatoriai

Forumo taisyklės
III dalis. Projektai
1) Projektų skyrelis skirtas informuoti apie konkrečius vykdomus ar pabaigtus restauracijos ar artimus restauracijai projektus, kuriuose matosi restauracijos ar tvarkymo eiga.
2) Vienam projektui skirta viena tema. Temoje būtina pateikti nuotraukas, kuriose pateikiamas kompleksinis visos transporto priemonės tvarkymas.
3) Temos pavadinime turi matytis transporto priemonės pavadinimas ir pagaminimo metai.
4) Tema laikoma netinkama šiam skyreliui, jei iš vykdomo projekto matosi, kad technikai bus atliekami esminiai perdarymai, ar tai jau buvo padaryta. Esminiais perdarymais laikomi kėbulo, važiuoklės perdarymai, variklio pakeitimas, bei kiti pakeitimai, iš kurių akivaizdžiai matosi, kad transporto priemonė perdaryta.

Plačiau: Visos taisyklės
Jawa 634
Naujokas
Naujokas

Kovrovec K 175A restauracija

Standartinė Jawa 634 »

Sveiki visi, na nusprendžiau atskleisti visiems kas domisi ir kad ivertintu mano darbą nors man tik 14 metų....
Istorija : Praitą vasarą Liepos pradžioje berods 13 ar 14 dieną aš pagaliau iškaulijau tėčio kad padėtų ištraukti iš klėties stovėjusį Kovrovą, na aš jį išsitraukiau ir nustebau visas kaip naujas mažai surudijęs tik nebuvo sankabos gaubto varikliui truputį sulenktas duslintuvas ir nebuvo sankabos troso :? . Persivariau į dirbtuves ir prisipūčiau padangas. Ir jos jau visus metus stovi geriausiai net neišleidžia oro tik truputį suskirdusios. Na važiuodamas pas senelius isimečiau ši motociklą ir ten su seneliu išardžiau visą (variklio nelietėm). nusišveitėm ir tėtis neleido dažyti raudonai tai aš neklausiau ir nudažiau o dabar jau šia savaitę vėl pašiaušiu visus dažus ir nudažiau gražia vendenyno spalva ( ant dažų skarbonkes parašyta Океан/Ocean ) vandenynas. na nusipirkau ir šiandien tėtis daž4 pirmajį iš dviejų sluoksnių. na va ir keletas foto P.S pirkau variklį iš šiaulių Vochod 3m nes maniškiui nebuvo sankabos gaubto o pirkt taipogi nebuvo. Paskutinės dvi foto iš šiandienos. ATSIPRAŠAU UŽ KOKYBE
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo Jawa 634 22 Bir 2014, 23:03, redaguota 3 kartą(us).
Vartotojo avataras
pofke78
moderatorius
moderatorius

Re: Kovrovec K 175A restauracija

Standartinė pofke78 »

Pradžiai perspėjimas.
6) Visos forume pateikiamos nuotraukos turi būti pateikiamos naudojant failų prisegimą. Draudžiama įdėti nuotraukas, kurios užsikrauna iš kitų puslapių (funkcija "img").
http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?p=238964#p238964
Jawa 634
Naujokas
Naujokas

Standartinė Jawa 634 »

jau padariau
Vartotojo avataras
Džigislovas
Forumo rėmėjas
Forumo rėmėjas

Standartinė Džigislovas »

Sėkmės, gerą aparatą užlaikė, jei mažai surudyjęs.
Sovietinė technika-rūdžių kalnas su siela iš neržaveikos :puiku:
Jawa 634
Naujokas
Naujokas

Standartinė Jawa 634 »

šiandienos darbai....

Na ir kitiems metams bus pradėta Jawa 634 (karalienė)
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.