Mano vardas Ignas. Esu iš marijampolės man 15 metų. CCCP technika domiuosi nuo 14 metų. Labiau moskvičiais,Gaz,Zil ir Iž. Nesu mechanikas tad remontuoti variklių nemoku. Turiu Iž Jupiter 1968m. kuriuo važinėjo mano senelis ir tėtis tad man ižas brangi vertybė. Ižą atkrauščiau iš kažkokio namie seno surūdijusio garažo po lentom, ižo kėbulas buvo surūdijęs. Bėje radau ir lopši ir jame seno vyno butelių (senelis tikriausiai buvo prie stikliuko). Nesikūrė aiškiai, buvo maža kibirkštis nors buvo tik viena sveika žvakė. Kitą dieną zvaninau pusbroliui sakė sutvarkys. Atvažiaves uždėjo naujas žvakes ir išvalė benzo baką bet nesikūrė. Nusipirkes detalių pakeitė generatorių į 12v ir sutvarkė degimą. Pakeitėm iš pusė žigulio kainuojantį akumuliatorių į mopedo. Iš dvidešimto karto užkurė ir paliko varikliui 20 min. padirbėt. Po padirbimo bandėm važiuot. Keitėm sodynę, buvo supuvusi tai uždėjom lentą. Užkūrę pradėjom važiuot. Sunkiai važiavom, sankabos ir begių kojeles neatšoko, o šiaip su pavarų dėže viskas tvarkoj. Nuvažiavom apie 100m tada kažkoki girti čiūvai norėjo pirkt už 500Lt bet nepardavėm. Tai tiek ižas vis dar tvarkomas... Šiek tiek foto.
Šiek tiek taisyklių: http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f=2&t=25820
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
321bandzai
Moderatoriai: tadas1991, Moderatoriai
Forumo taisyklės
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
IV dalis. Skyrelis „Susipažinkime“
1) Susipažinimo skyrelis skirtas forumiečio ir jo senovinės technikos prisistatymui Oldtimers forumo bendruomenei.
2) Temos pavadinimą turi sudaryti tik vartotojo vardas.
-
- Forumo rėmėjas
-
- ekspertas
Re: 321bandzai
Lauksim daugiau linksmybių.321bandzai rašė: Iš dvidešimto karto užkurė ir paliko varikliui 20 min. padirbėt...
Keitėm sodynę, buvo supuvusi tai uždėjom lentą...
Nuvažiavom apie 100m tada kažkoki girti čiūvai norėjo pirkt už 500Lt bet nepardavėm...

Forume rašome lietuviškai.
!!!

-
- Forumo rėmėjas
Linksmai čia, maladiec, kad atkėlėt Ižą.
Sovietinė technika-rūdžių kalnas su siela iš neržaveikos 

-
- Forumo rėmėjas
Blogiausia, kad tvarkyt nemoku ir labai norisi jį tvarkyt. 

-
- Forumo rėmėjas
Niekas negimė mokėdamas, kantrybės ir gretai užsimerkęs surinkinėsi.

-
- Forumo rėmėjas
Tai duok kokių pamokų ar puslapių paskaitytDžigislovas rašė:Niekas negimė mokėdamas, kantrybės ir gretai užsimerkęs surinkinėsi.

-
- Forumietis
Skaitydamas nieko neišmoksi, praktika yra viskas ko reikia. Imi ir dirbi - neišėjo, bandai iš naujo ir taip kol pavyks reikia tik kanrybės321bandzai rašė:Tai duok kokių pamokų ar puslapių paskaitytDžigislovas rašė:Niekas negimė mokėdamas, kantrybės ir gretai užsimerkęs surinkinėsi.
"Duodami patarimai, bet neduodama proto jais naudotis." - F. de Larošfuko
+37061645934, Nerijus
+37061645934, Nerijus
-
- Forumo rėmėjas
Kolega Snoppy gerai sako. Knygos ir patarimai tik pasitikrint.