MAKAS rašė:Buvau keliu rusiu "chromo " Flakonuose nusipirkes,tai arba man nepasiseke arba ten paskutinis ............ Nudazius otrodydavo gerai,bet isdziuvus spindesys dingdavo,bandziau ir lakuot vistiek pasidarydavo kaip "serebrenke".P.S. buvau nusipirkes tryju skirtingu firmu
Paulius43 rašė:ar tikrai bentlis ir cobra ta pacia technologija dazyti?
technologija ta pati, tik dažu atspalvis kitas.
Beje Lutorai nepriklausau, ir net neturiu ju akciju paketo, paprasčiausiai džiaugiuosi, nes mano MONE CARLO bamperius reikia is naujo chromuoti o cia matau pigesni varianta nei elektrolizes budu...
dubby rašė:Tokiu atveju ar galima placiau apie visa dazymo technologja? Kokie dazai naudojami, kieno pagrindu?Ar pavirsius yra kaip nors specialiai ruosiamas?
nežinau ką ten Liutora darys, bet mes su siomis firmomis snekames del irengos ir medziagu pirkimo.
Mųsū tikslas dengti plastmasines detales chromo imitacija (ne automobilių). Pagal mūsų technologiją paviršiau kietumas labai mažas todėl buferiams išorinems auto detalems
nežinau ką ten Liutora darys, bet mes su siomis firmomis snekames del irengos ir medziagu pirkimo.
Mųsū tikslas dengti plastmasines detales chromo imitacija (ne automobilių). Pagal mūsų technologiją paviršiau kietumas labai mažas todėl buferiams išorinems auto detalems
AUTORA rašė:nežinau ką ten Liutora darys, bet mes su siomis firmomis snekames del irengos ir medziagu pirkimo.
Na ir kai jums sekasi?
Nelabai, pagal paskaiciavimus is Kinieciu pirkt butu pigiau ,bet Kinieciai daznai sumaiso detaliu nomenklaturas, o kitas parsivezti galima tik po menesio. Taip kad mastom apie savo iranga..........??
Buk ramus jei ir isigisim nei tiuningo nei auto detaliu nedarysim.