Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
BAIKERIU VIDURZIEMIS
Moderatorius: Moderatoriai
-
B765
- Forumietis

BAIKERIU VIDURZIEMIS
visi kvieciami 
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
-
Andrius831
- Forumietis

Re: BAIKERIU VIDURZIEMIS
Tiketina smagus renginys.Tik norejau pasiteirauti,isigaliojus naujoms KET pataisoms motociklu padangos turi buti ziemines(turi buti atitinkamai pazymetos).Kaip jus spresite si klausima?Nes tiketina daugelis vaziuos savo eiga ir bendro naudojimu asfaltuotais keliais.Tiesiog susidurus su pareigunais gresia TA talono panaikinimas ir transporto priemonei bus uzdrausta dalyvauti eisme.Klausiu,nes noreciau pats pasivazineti su lopsiu,tik stai zieminiu padangu klausimas neduoda ramybes.
Klaipėda
-
dalius-nsu
- Forumietis

Teks rizikuoti, jei noras bus didesnis už baimę.
-
aivaras.
- Forumietis

Viena padanga žieminė (M+S) tinkanti Iž ar kitam moto (yra r18 ir r19) reifen66.com kainuoja 60 EUR berods, tai nusiperki ir važiuoji
.
Jawa, Iž ir kitų moto dalys.
http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f=10&t=51228
http://www.oldtimers.lt/viewtopic.php?f=10&t=51228
-
B765
- Forumietis

butentdalius-nsu rašė:Teks rizikuoti, jei noras bus didesnis už baimę.
-
laurynas400
- Forumietis

Mitas moto turi 19 padangu kurios yra ms, o kad stabdys ir ziures i padangas tai faktas.
-
Bobis
- Naujokas

Gal kur ir buvo tokia diskusija...dalius-nsu rašė:Teks rizikuoti, jei noras bus didesnis už baimę.
KET sako:
"230. Nuo lapkričio 10 d. iki kovo 31 d. draudžiama eksploatuoti motorines transporto priemones ir priekabas su vasarinėmis padangomis."
Bet jei ant padangos nėra jokio ženklo, kad ji yra vasarinė, tai kodėl automatiškai įrodoma-nusprendžiama, kad padanga yra ne žieminė? Jei policija nuspręs, kad mano padanga niekaip nepaženklinta yra vasarinė, tai tegu ji tai įrodo
Jei būtų pasakyta, kad privalai važiuoti su žieminėm padangom, tai aš suprantu - tada aš turiu įrodyt, kad padangos žieminės.
Gal kas teisę išmanantis ar susidūręs su tokia situacija gali daugiau pakomentuoti.
-
pofke78
- moderatorius

Jei nėra žieminio arba universalios padangos ženklinimo, vadinas ji vasarinė.Bobis rašė:Gal kur ir buvo tokia diskusija...dalius-nsu rašė:Teks rizikuoti, jei noras bus didesnis už baimę.
KET sako:
"230. Nuo lapkričio 10 d. iki kovo 31 d. draudžiama eksploatuoti motorines transporto priemones ir priekabas su vasarinėmis padangomis."
Bet jei ant padangos nėra jokio ženklo, kad ji yra vasarinė, tai kodėl automatiškai įrodoma-nusprendžiama, kad padanga yra ne žieminė? Jei policija nuspręs, kad mano padanga niekaip nepaženklinta yra vasarinė, tai tegu ji tai įrodo![]()
Jei būtų pasakyta, kad privalai važiuoti su žieminėm padangom, tai aš suprantu - tada aš turiu įrodyt, kad padangos žieminės.
Gal kas teisę išmanantis ar susidūręs su tokia situacija gali daugiau pakomentuoti.
Neišradinėjam dviračio, nes lengviesiems automobiliams tai privaloma N metų ir jau nekyla tokių beprasmiškų šnekų.
-
marjaxxx
- Aukcionų arbitras

Yra tų žieminių padangų. Jei bus noras važiuot, atsiras ir padangos. O jei noro nėra, tai nereikia bambėt.
-
jarukas89
- Forumietis

Dalyvausim
Motociklų variklių remontas
Paulius ,tel .+37069318815
https://www.facebook.com/Pauliusmotorcycleworkshop/
Paulius ,tel .+37069318815
https://www.facebook.com/Pauliusmotorcycleworkshop/