Sveiki,
Esu Justas iš Kuršėnų, bet po truputį kraustausi į Šiaulius. Viskas prasidėjo vaikystėje kai Tėvas važinėdavo su rusišku mopedu vadinamu " miniuku ". Tikriausiai jau tada pamėgau motociklo kvapą

. Tada atsimenu sekė mano kaip motociklisto kelias Tula, Delta, tas pats naujos laidos "miniukas", importinis motoroleris. To pasekoje visada mėgau techniką su dvejais ratais

. Be to mėgstu įvairias senienas ir antikvariatus ypač militaristiką. Nesenai įsigyjau Dnepr MT 10-36 1979m.tvarkingą,važiuojantį

. Besidomėdamas šia technika nusprendžiau perdaryti visualiai šį modelį į senesnį MT-9 karine tematika. Kaip pavyks pranešiu, kol kas darbai juda.
Nesenai truputį orams atšilus labai norėjosi truputį kažkur pasivažinėti,bet gaila, kad mano motociklas buvo dėžėse. Todėl įsigyjau IŽ 56К 1961m. pilnai važiuojantį ir atitinkantį visus techninius reikalavimus. Nors ir ponai pareigūnai spėjo pakrikštyti pirmą išvažiavimą diena praėjo super, o svarbiausia praskaidrinau žmonių nuotaikas

.Prikabinu motociklus, nors nuotraukos darytos garaže kitą kart pasistengsiu nufotografuoti meniškai

Svajonė - surasti retą auto ar moto egzempliorių laukiantį naujų namų.

Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.