Tiek iš mano pusės.
Moderatoriai: Baronas, Moderatoriai
Entuziazmas yra gerai, bet daugeliu atveju jaunuoliai nepajėgdami įsigyti padoraus padėvėto automobilio, įsigyja kokį nors seną laužą ir bando jam įpūsti gyvybę. Deja neįvertina, nei kiek tai kainuos, nei savo galimybių. Stovi pas mane garaže, jau kokie trys metai, toks numestas "projektas". Du jaunuoliai buvo pilni entuziazmo, kuris kažkaip mažėjo, o įsigijus daug geresnes mašinas ir visai išgaravo. Dabar prireikus parduoti ir garažą "projektas" greičiausiai iškeliaus į metalo laužą.Raimis rašė:Teisingai, nežlugdykit entuziazmo. Kaip sakė klasikas: „Jei darysi- tai arba bus, arba nebus. Bet jei nedarysi- tai tikrai nebus.“
Sutinku, daugeliu atvejų baigiasi taip. Čia tas, kur darė, bet nebuvo...Eisinas rašė:Entuziazmas yra gerai, bet daugeliu atveju jaunuoliai nepajėgdami įsigyti padoraus padėvėto automobilio, įsigyja kokį nors seną laužą ir bando jam įpūsti gyvybę. Deja neįvertina, nei kiek tai kainuos, nei savo galimybių. Stovi pas mane garaže, jau kokie trys metai, toks numestas "projektas". Du jaunuoliai buvo pilni entuziazmo, kuris kažkaip mažėjo, o įsigijus daug geresnes mašinas ir visai išgaravo. Dabar prireikus parduoti ir garažą "projektas" greičiausiai iškeliaus į metalo laužą.Raimis rašė:Teisingai, nežlugdykit entuziazmo. Kaip sakė klasikas: „Jei darysi- tai arba bus, arba nebus. Bet jei nedarysi- tai tikrai nebus.“
Dėl šito irgi galvojau, audi 200 labai gražios man. Gal dar 100, avantą kokį būtų įdomu.Foreigner rašė:Ford sierros, ar perichodo tvarkingo nerasi. Bus supuvę, arba su silpnais motoriukais. Jei kalbėt apie pirmą mašiną kaip trasporto priemonę ir kaip išliekamą vertę ar projektą, tai patogiausi būtų ieškoti geros audi 100/200 su 2,2 , 2,1 turbo varikliais. O jeigų quattro, tada dar įdomiau. Jei su dujomis, tai ir galima kasdien važiuot ir džiaugtis kaip oldschool'iniu automobiliu, nes šiandien sunku pamatyt gero stovio tokiąNors kėbulai jų gerai laiko, bet jų mažai likę. Pats turėjau audi 2,2 Turbo quattro, tai važiuodavau smagiau nei su 4 golfu ar dar kokiu plastmasinių gaminiu... Tiek komforto lygiu, tiek detalių kokybė automobilis buvo geras. O dabar jau ir retai sutinkamas, bei įdomus. O galvot, kad nusipirksi auto ir su minimaliom investicijom pasidarysi projektą, tai nemanau, kad gera mintis. Geriau ieškoti gero stovio, originalaus automobilio. Uždėsi ratus skoningus ir daugiau nieko nebereikės. Svarbu stovis , kad būtų geras
Kursai mažiausiai 300e, plius išlaidos važinėti, plius egzaminai, tai gausis apie 450-500 viskas, jei neišlaikius visko iš pirmo karto
Tiek iš mano pusės.