Tai turbūt ragavai nuo kelio buzos, kad žinai jog druskos nebarstė, pilnai sutinku su Romanu, ar verta su restauruotu auto važiuotižiemą iki Vilniaus ir atgal, tiesa kiekvienas turi teisę daryt savaip.
Šiaip paradas tai jėga!!!!!
Jeigu susiduriate su problemomis ar neveikia funkcionalumas, praneškite administracijai.
Dėkojame už supratingumą.
Dėkojame už supratingumą.
GAZ-21 test drive
Moderatoriai: TVR, Shumeras, Moderatoriai
-
virgas
- Forumietis

-
Jstas
- Forumietis

-
MAKAS
- Forumietis

Del druskos,jai tu rimtai,tai labai klystiBizZas rašė:Romanas rašė:Gal mano klausimas ne į temą ir vertas atskiros diskusijos, bet:
-Dėl ko verta oldtimerį kišti į ,,druską"?
kokia druska ? seis metais isvis jiokios druskos nebarsto ... nes pernai isbarste siu metu druska ko pasekoje mes turime graziai slystancius kelius ...
-
Raimis
- ekspertas

-
BIGNAS
- Forumietis

-
Ramzis
- moderatorius

-
Raimis
- ekspertas

Prašome neįsižeisti. Tikriausiai sprendžiu pagal save- kad tik už gerus pinigus mane kas sugundytų tokiam žygiuiRamzis rašė:Nu jau nu jau, prasideda važiavimas vienas ant kito...
Kaip Jstas gerai pasakė - neperdėkit. Vienas kitas išvažiavimas žiemą dar niekam nepakenkė, o įgūdžiai bei įspūdis išlieka.![]()
Ot ta liaudis lietuviai, negaliu...
Forume rašome lietuviškai.
!!!
-
dalgis
- Forumietis

Re: GAZ-21 test drive
jo, cia toks dalykas mane zveriskai nervindavo vasara, ypac kai uzlenda debiliskai, ir velkasi po to...dar stabdziai be siprintuvo, tai dazniausiai renkuos nesraunias gatves.Kipshas rašė: Šiaip įspūdžiai: pykau ant asilų, kurie Vilniuje prieš sankryžą užlysdavo ir sugadindavo mano pasirinktą saugų atstumą jei tektų stabdyti ir pan.
862288203
-
egiss
- Forumietis