Nuvazuoji i regitra pagal registruotu dokumentu apylinke, parodai dokumentus. Jeigu jie yra islike kartotekoje, regitros darbuotojas gali pasakyti kokia padetis. Kadangi sav nesi tu, tai istatymiskai jie turi pagrinda ir nesikalbet su tavim. Aisku, taip pagasdina pavarge nuo darbo val. darbuotojai. Jeigu transporto priemones neras, tada jeigu savininkas mires nebus pagrindo notariskai su busimais paveldetojais(sav. vaikais) atstatyti dokumentu. Tokiu atveju- pravalas. Kai apciuopsi kazkokia tai informacija, tada ir galvoti reikia.

Esme visada panasi, bet kiekvienas atvejis buna kad skiriasi. Man buvo toks dalykas, kad mirusio transp. sav. namo numeris buvo 128, o notarui kuris tvarkit turetu pagal gatve priklause iki 100. Zodziu turejau kruva reikalu, ir visokiu man nesuprantamu frazeliogizmu is ivairiu notaru biuru. Po to, kadangi nieko nesupratau ka jie man sake, menesi laiko palaukiau. Pradejau vel dometis, pasiule nueiti su busimu paveldetoju i kazkoki tai konkretu biura neva ten pades nes jie duomenu daugiausia sukaupe. Nuejus, busimas vienas ispaveldetoju(daznai ju buna keli ir daugiau) turi tureti mirties liudijima zmogaus priklausancio transp. priemone. Atsibodo rasyt, man i regitra reikejo 3 sykius vaziuot(gavau pazyma, kad tokia transporto priemone tikrai su tokiu sav. yra , man tai buvo pagrindas atstatyt paveldetojus 10e. Vaziavau su vienu is paveldetoju pas notara 4sykius(kiekviena syki uz kazka reikejo po 20e moket). Pirkimo pardavimo sutartyje reikejo visu paveldetoju parasu. Like dalykai -magarycios, tech. apziura ir draudimas. Jeigu nors kiek aiskiau pasidare nuo mano parasytos misraines tai gerai.