Tada viena vakara prisijunges fb ir laukdamas svenčiu netyčia susipažinau su geru žmogumi kuris iš dar geresnio žmogaus buvo katik nupirkes ši mano akimis labai retai sutinkama eksponata, šiek tiek pakalbėjus, jis ji nusprendė parduot man. Praėjus dar šiek tiek laiko Aš jau ji tempiausi i savo kambary (lauke per tokius šalčius juk nepaliksi

Taip šis beveik pilnos komplektacijos gražuolis atsirado pas mane

Modelis: Kovrovec k55.
Metai: 1952.
Dokumentai: Rušiski.
Savininko būsena-

Motociklas 30metu nekurtas, bet kaip supratau variklis karts nuo karto buvo praminimas, to pasekoje šiuo metu prasisuka, turi ganėtinai gera kompresija, bėgiai jungiasi kaip naujo motociklo, visi stabdžiai ir kiti agregatai kaip ir veikiantis, trukstamu daliu labai mažai t.y grandines apsaugos viena dalis, galinio stopuko stikliukas, pastatymo kojele ir aisku oras padangose

Kurti nebandžiau, stumiant nuo korozijos nutruko grandinė... bet išvalius baka, korburatoriu, idėjus akomuliatoriu ir isukus nauja
žvake turėtu parodyt savo balseli. Jokiu virinimo ar kitu neoriginalumu nei ženklo, skardu buklė puiki, smeliuojant neturėtu atsirast "opu".
Planai labai paprasti atrestauruot, padaryt visiškai originalu ir legalu kelyje ir džiaugtis daug, daug ir testi pradėta kelia kartu su rušiskai techniką

Laukiu nuomoniu, patarimu ir draugiško forumo kolektyvo žodinės paramos